Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου στου Παπάγου (vids)


Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (14/5) η δημοσιογράφος και κάτοικος Παπάγου, Μίνα Καραμήτρου.

Η εμπρηστική επίθεση συνέβη έξω από το σπίτι της γνωστής δημοσιογράφου, επί της οδού Αδριανουπόλεως 21. Στόχος των δραστών έγινε το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Όλα έγιναν περίπου στις 02:15 τα ξημερώματα, όταν οι δράστες κατάφεραν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο της γνωστής δημοσιογράφου, να ρίξουν εύφλεκτο υλικό και να βάλουν φωτιά. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η επίθεση έγινε άμεσα αντιληπτή και η φωτιά δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί.

Όπως επεσήμανε η Μίνα Καραμήτρου μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, οι γείτονες αντιλήφθηκαν ευτυχώς άμεσα τη φωτιά και ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, ενώ η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

Η γνωστή αστυνομική συντάκτης τόνισε πως σύμφωνα με όσα της είπαν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι της μετά την επίθεση, πιστεύεται ότι η επίθεση έγινε από αλληλέγγυους στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Αυτά ανήκουν σε μαύρες και κακές εποχές για τον τόπο κι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα φοβίσουν ή θα αλλάξουν τον τρόπο που δουλεύουν οι δημοσιογράφοι», τόνισε η Μίνα Καραμήτρου μιλώντας στην εκπομπή του Open TV «Ώρα Ελλάδος 7:00».

Να σημειωθεί πως λίγη ώρα αργότερα από την επίθεση στου Παπάγου, ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση και στο ΑΤ Καισαριανής.