Στα χέρια του Μιχαλόπουλου ο ΑΣ Παπάγου


Νέο «αφεντικό» στην ανδρική ομάδα μπάσκετ των «Στρατηγών» ο συμπολίτης μας, Θεόδωρος Μιχαλόπουλος.

Στα χέρια του Θεόδωρου Μιχαλόπουλου πέρασε ο ιστορικός ΑΣ Παπάγου, που έκανε καλή χρονιά στη Β’ Εθνική αλλά θέλει πλέον να γυρίσει στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Τη σεζόν 2018-2019 οι «Στρατηγοί» έκαναν μια τουλάχιστον αξιόλογη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έκλεισαν μάλιστα τη χρονιά με θρίαμβο επί του πρωταθλητή Οίακα Ναυπλίου, τώρα όμως ο Παπάγος θέλει να πρωταγωνιστήσει ξανά στο ελληνικό μπάσκετ και να γυρίσει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην ελίτ.

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/5), ο Θεόδωρος Μιχαλόπουλος ανέλαβε την ιστορική ομάδα και ηγείται μιας πενταμελούς επιτροπής που θα προσπαθήσει σε έναν χρόνο από τώρα να έχει επαναφέρει τον ΑΣΠ (ο οποίος είχε φέτος ρεκόρ 15-15 στον νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής, με αστέρες τους Ζώρζο-Κουτρούλια) στην Α2.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την είσοδο του συμπολίτη μας και φίλου της ομάδας Θεόδωρου Μιχαλόπουλου στο τμήμα μπάσκετ.

Ο κ. Μιχαλόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το ανδρικό τμήμα του συλλόγου, αλλά και τις Ακαδημίες του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, αναλύοντας ένα φιλόδοξο πλάνο για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Μετά από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφασίστηκε η αυτόνομη, διοικητικά και οικονομικά, λειτουργία του τμήματος μπάσκετ με τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Μιχαλόπουλος.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις αναφορικά με το πλάνο και τα σχέδια ενόψει της νέας σεζόν για το τμήμα μπάσκετ, το οποίο μπαίνει και επίσημα πλέον σε μια νέα εποχή.

Επίσης ανακοινώνουμε πως χρέη εκπροσώπου Τύπου του τμήματος μπάσκετ του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος».