Στο Χολαργό τέτραθλο και μετάλλια! (pics)


Συνολικά 21 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του ΓΑΣ Χολαργού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τετράθλου ΠΠΒ-ΠΚΒ που διεξήχθη στις 13 και 20 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ».

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ ΠΠΒ-ΠΚΒ, Α και Β φάση , Χολαργός

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Τετράθλου των κατηγοριών Κ14 και Κ10, διεξήχθηκε σε ομίλους και σε δύο φάσεις. Στον όμιλό μας συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 4 συλλόγους ΑΟ Βάρης Αναργυρούς, Αναγέννηση Πεύκης, ΓΑΣ Παιανίας και ΓΑΣ Χολαργού και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο Μαρσώ του δήμου μας.

Συγκεκριμένα:

  • Το Σάββατο 13/4/2019 έγινε η Α φάση, το ΔΡΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΘΛΟ.

Οι αθλητές του ΓΑΣ Χολαργού που συμμετείχαν διασκέδασαν και πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις. Συνολικά κατέκτησαν 8 μετάλλια , 3 Χρυσά-2 Αργυρά -3 Χάλκινα, και στην συνολική κατάταξη –από τα 4 αγωνίσματα και από όλους τους συλλόγους- στα κορίτσια στη 1η θέση με 330 βαθμούς η αθλήτρια ΑΣΛΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , και στα αγόρια στη 1η θέση με 280 βαθμούς ο αθλητής ΤΣΑΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ και στη 3η θέση με 235 βαθμούς ο ΠΕΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Το Σάββατο 20/4/2019 έγινε η Β φάση το ΑΛΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΘΛΟ.

Οι αθλητές του ΓΑΣΧ κατέκτησαν συνολικά 13 μετάλλια , 2 Χρυσά-4 Αργυρά -7 Χάλκινα, και στη συνολική κατάταξη η αθλήτρια ΑΣΛΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ στη 1η θεση με 330 βαθμους , ο αθλητής ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ στη 2η θέση 165 βαθμούς και ο ΠΕΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στη 3η θέση με 150 βαθμούς.

Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει η καταπληκτική επίδοση στο άλμα εις ύψος της Παναγιώτας Ασλάνη (Στ’ δημοτικού !!!) που πέρασε το 1.40!!!

Ευχαριστούμε τους προπονητές και τους παράγοντες όλων των συλλόγων που συμμετείχαν για την πολύτιμη βοηθεια τους στην άψογη διοργάνωση και το υπέροχο κλίμα και διάθεση που δημιούργησαν!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους και καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους!!!