Βόλταρε στο Χολαργό η Δούρου

Tη Λαϊκή Αγορά του Χολαργού επισκέφτηκε τη Δευτέρα (20/5) η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, παρουσία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου και του Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών και υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου, Παντελή Μόσχου.

Η κ. Δούρου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες για τις δράσεις της Περιφέρειας τα τελευταία 4,5 χρόνια, αλλά και με παραγωγούς και πωλητές Λαϊκών Αγορών αναφορικά με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη στήριξη του θεσμού, μέσα από την αποτελεσματική συνέργεια μαζί τους, προς όφελος των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Περιφερειάρχης Αττικής συναντήθηκε και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Νικήτα Κανάκη. Τη Ρένα Δούρου συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Σοφία Κορωναίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γιώργος Μπαλάφας και Φώτης Χρυσικός, καθώς και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Μάριος Αθανασίου, Άγγελος Αρσενόπουλος, Δημήτρης Γραμματικάκης, Αθανάσιος Λιάκος, Μαρία Μολύβα, Μίλτος Μυλωνάς και Ειρήνη Νταή.