ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Ένα» ΟΦΧ και ΑΠΟ Άρης!


Η βόμβα… έσκασε | Το «Μένουμε Χολαργό» αποκαλύπτει αυτό που βρισκόταν στα σκαριά εδώ και μήνες και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την τυπική επισημοποίησή του | Νέα εποχή στο χολαργιώτικο ποδόσφαιρο, με Όμιλο Φιλάθλων και ΑΠΟ Άρη να χαράσσουν κοινή πορεία

Από αυτή εδώ τη γωνιά μαθαίνετε πρώτοι εδώ και περίπου πέντε χρόνια, έγκαιρα και πρωτίστως έγκυρα, όλα τα τεκταινόμενα σε Χολαργό και Παπάγου. Έτσι και σήμερα (10/6), το «Μένουμε Χολαργό» είναι αυτό που θα σας αποκαλύψει τη νέα εποχή που ξημερώνει, από τη νέα κιόλας σεζόν (2019-2020), στο χολαργιώτικο ποδόσφαιρο.

Ύστερα λοιπόν από μήνες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, οι διοικήσεις των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης, του ΟΦΧ και του ΑΠΟ Άρη, συναποφάσισαν την από κοινού πλεύση από εδώ και στο εξής, σε μία συμφωνία που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ιστορική.

Και εγένετο… ΑΕ Χολαργού και στο ποδόσφαιρο

Μετά την πρόσφατη μετονομασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της πόλης από ΚΟΧ σε ΑΕΧ, η Αθλητική Ένωση Χολαργού μπαίνει στην τοπική καθημερινότητά μας και μέσω ποδοσφαίρου, αφού, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτό αναμένεται να είναι το νέο ακρωνύμιο και του νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Στην παρούσα φάση, το «Μένουμε Χολαργό» μεταφέρει τις πληροφορίες ακριβώς ως έχουν και δεν παίρνει θέση, ειδικά για το γεγονός της εναπόθεσης στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του δυνατού και διαχρονικού brand name του ΟΦΧ, ωστόσο εδώ είμαστε και θα είμαστε για την καταγραφή ΟΛΩΝ των απόψεων.

Ακριβή χρώματα, λεπτομέρειες περί ακαδημιών και συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, σε επόμενη ανάρτηση και εν όψει επίσημων ανακοινώσεων.

Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι!