Διασκέδασαν με Χρύσπα τα παιδιά του ΣΠΠΑ (pics)

Στη μουσική εκδήλωση γιορτής και αγάπης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού συμμετείχε η γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα, ως επίτιμη καλεσμένη του Προέδρου του Συνδέσμου και Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου-Χολαργού, Κώστα Τίγκα.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ
B. Mελά 1–15562–Χολαργός

Δελτίο Τύπου 26

11 Ιουνίου 2019

Μουσική Εκδήλωση Γιορτής και Αγάπης
Με τη ΧΡΥΣΠΑ
Στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ
Μια ακόμη Όμορφη Βραδιά
Μια μουσική Εκδήλωση Γιορτής και Αγάπης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ.

Η Χρύσπα που έχει αγαπηθεί μέσα από τα τραγούδια της, αλλά και από την πρόσφατη συμμετοχή της στο show μεταμορφώσεων του Ant1 “your face sounds familiar “ πρόσφερε με την εμφάνιση της σε αυτή τη φιλανθρωπική βραδιά άφθονη χαρά στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αφιλοκερδώς για δύο ολόκληρες ώρες μαζί με την ορχήστρα της, εγκαινίασε επίσημα την περίοδο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ιδρύματος.

Στο τέλος της βραδιάς ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ κ. Κώστας Τίγκας την ευχαρίστησε και της απένειμε τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή της και συμβολή της στην προσπάθεια του Ιδρύματος να νιώθουν τα παιδιά ισότιμα και όχι αποκομμένα σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής.