Δωρεάν δίδακτρα και τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς


Δείτε τις ημερομηνίες και τα κριτήρια για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠA

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2019-2020.

Οι ωφελούμενες/νοι, που θα ενταχθούν στην εν λόγω δράση, θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α) να είναι εργαζόμενες (μισθωτές, μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενες/νοι) ή

β) να είναι άνεργες/οι, οι οποίες/οι διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο, που να πιστοποιεί την ανεργία

Το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ δίνει την δυνατότητα στους ωφελούμενους να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr.

Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020 θα πρέπει:

1.Να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

2.Να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στο ΕΕΤΑΑ μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) στην διεύθυνση Μιλιέρου 73-77, τ.κ.10436, Αθήνα.

Εξωτερικά στον φάκελο θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΤΟΥΣ ‎2019-2020, στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 28/6/2019 και ώρα 24:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 21 Ιουλίου 2019.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας θα παρασχεθεί υποστήριξη για την συμπλήρωση της αίτησης στα κεντρικά γραφεία του Δ.Ο.Κ.Μ.Ε.Π.Α ( 17ης Νοεμβρίου 121) καθημερινά 09:00 – 14:00.

Το προσωπικό του Δ.Ο.Κ.Μ.Ε.Π.Α παραμένει στη διάθεση των ενδιαφερομένων για κάθε πληροφορία. (Τηλ. 2106531778, 2106518700)

Χρύσα Παρίση
Πρόεδρος
Δημοτική Σύμβουλος