Έγραψε ιστορία το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας! (vid, pics)


Οπτικοακουστικό υλικό και δημόσια «ευχαριστώ» από τον προπονητή του Αίαντα Χολαργού, Ιάσονα Πολίτη, για το απόλυτα επιτυχημένο 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας που διοργάνωσε το Σάββατο (29/6) ο μορφωτικός και αθλητικός σύλλογος της πόλης | Χορηγός επικοινωνίας του 2ου Κυπέλλου Πυγμαχίας το «Μένουμε Χολαργό»

Χαρακτηριστικά, ο κόουτς Πολίτης αναφέρει:

«Το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας Αίαντα Χολαργού έγινε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Τι να πω πρωτοπώ και ποιον να πρωτοευχαριστήσω γι’ αυτό που ζήσαμε και χθες. Τα παιδιά μου που αγωνίστηκαν με τις αξίες που μας πρεσβεύουν, γι’ άλλη μια φορά, τους φίλους προπονητές με τους αθλητές τους, που συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό τέλη Ιουνίου, στηρίζοντας την προσπάθειά μας (χωρίς εσάς δεν θα μιλούσαμε τώρα…), τον κόσμο που ήρθε δημιουργώντας μια υπέροχη φιλική προς όλους ατμόσφαιρα, το ΔΟΠΑΠ και το Δήμο μας στο σύνολό του, την ΕΟΠ, τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μας όταν τους ζητήθηκε;

Όλοι ήσασταν τέλειοι και μου χαρίσατε, εμένα και των παιδιών μου, την καλύτερη στιγμή της χρονιάς μέχρι τώρα.

Υπόσχομαι πως θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όσο “αντέχουμε” και θα είμαι με τη σειρά μου δίπλα σας όποτε χρειαστεί…

Καλό καλοκαίρι σε όλους σας…

Ακολουθεί το επίσημο ΔΤ του ΜΑΣ Αίαντα Χολαργού:

«Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το φετινό Κύπελλο Πυγμαχίας της πόλης μας, στο κλειστό γυμναστήριο Παπάγου.

Μετά από προετοιμασία μηνών και μεγάλη “πίεση”, μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε και δείξαμε τη δουλειά μας στον κόσμο που μας στήριξε, φέρνοντας 9 κύπελλα και πρώτες θέσεις, στους 10 αγώνες που έδωσε η ομάδα μας και διοργανώνοντας ταυτόχρονα για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα από τα ομορφότερα κύπελλα Πυγμαχίας.

Δύο από τις αναμετρήσεις ήταν μεταξύ δικών μας παιδιών, δείχνοντας γι’ άλλη μια φορά το ήθος τους και την ποιότητά τους σαν άνθρωποι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους, που μας στήριξαν μέσα στο καλοκαίρι, από διάφορα μέρη της χώρας, Σπάρτη, Πάτρα, Χίο και Αττική, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, μέσα σ’ ένα άψογο κλίμα!

Θα θέλαμε τέλος από εδώ να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και κατά διαστήματα γέμισε το, δροσερό λόγω κλιματισμού, κλειστό γυμναστήριο του Παπάγου και όσους συνέβαλαν, εκτός του συλλόγου μας, στο να πραγματοποιηθεί αυτή η Πανελλήνια εκδήλωση για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας.

Το ΔΟΠΑΠ και τον κ. Δημήτρη Οικονόμου, Πρόεδρο του Οργανισμού, για την παροχή του σταδίου και την ιατρική κάλυψη των αγώνων, το Δήμο Παπάγου-Χολαργού, που επίσης στάθηκε στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια, τον ΑΣ Παπάγου για τη συνεργασία σε ό,τι χρειάστηκε με το γήπεδο, την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για την άψογη συνεργασία και φυσικά τους δικούς μας ανθρώπους, φίλους-χορηγούς, Blue Peach, RS Engineer team, Λάμπρος Ψαρρής, Persani boxing equipment, Fixmi και “Μένουμε Χολαργό”, που προσέφεραν ο καθένας από την πλευρά του τα μέγιστα και για τους οποίους θα γίνει ειδική αναφορά…

Να είστε όλοι πάντα καλά, με υγεία και ευτυχία στις ζωές σας και του χρόνου πάλι μαζί.

Καλό καλοκαίρι!

ΥΓ: Εμείς από Τρίτη κανονικά στις προπονήσεις, εκτός βραδινού τμήματος. Για κάποιους/ες το καλοκαίρι θα ‘ναι μακρύ…».

Συνεχίζουμε!».