Είπαν… άντε γεια οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου! (pics)


Με πολύ χορό, μουσική, τραγούδι, φαγητό και… αναψυκτικό αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους Γυμνάσιο στο Χολαργό οι μαθητές της Γ’ τάξης, με το σχολείο της οδού Αετιδέων να καλωσορίζει ταυτόχρονα τα δικά του… πρωτάκια.

Μια ομολογουμένως άρτια και άκρως σχολική γιορτινή εκδήλωση στήθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/6) στο προαύλιο και τους εσωτερικούς χώρους του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, σε ένα πάρτι αποχαιρετισμού των παιδιών της Γ’ τάξης αλλά και καλωσορίσματος εκείνων της Α’.

Ήταν όλοι εκεί. Παλιοί και νέοι μαθητές, ο Διευθυντής και οι καθηγητές τους, καθώς και οι άνθρωποι που έτρεξαν για μία ακόμη χρονιά το εν λόγω event, οι… ηρωικοί γονείς!

Ο λόγος για την Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Κλαίρη Βογιατζάκη, τον Αντιπρόεδρο Αντώνη Παντελιό, τη Γραμματέα Έλενα-Νατάσα Καΐτσα, τον Ταμία Αλέξανδρο Καβάσιλα, τη Βοηθό Γραμματέα Γκαμπριέλα Σκάλτσα και τα Μέλη Θοδωρή Φαράζογλου και Γιάννη Μπουζαμπαλίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, την ίδια ώρα, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα έργα των… εκκολαπτόμενων Χολαργιωτών τεχνολόγων, στην άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση τεχνολογίας που είχε στηθεί στο ειδικό εργαστήριο του σχολείου, υπό την επίβλεψη και επιμέλεια της αρμόδιας καθηγήτριας, Καλυψώς Έρτσου.