Ήχησε η κόρνα για την ακαδημία της ΑΕΧ (pics)

Ένα υπέροχο απόγευμα έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή (9/6) στην τελετή λήξης της ακαδημίας της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού στο «Αντώνης Τρίτσης» | Ψηφίστε και αποφασίστε για τη νέα εμφάνιση της ακαδημίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της πόλης

Οι άνθρωποι της ΑΕΧ διοργάνωσαν και φέτος με επιτυχία την τελετή λήξης της ακαδημίας του συλλόγου, το απόγευμα της Κυριακής (9/6). Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το «Αντώνης Τρίτσης», με πολλά παιδάκια να κατακλύζουν το κλειστό και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 3ο Holargos BC Summer Camp, που ξεκινάει σύντομα.

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΑΕΧ:

«Ένα υπέροχο απόγευμα έζησαν όσοι βρέθηκαν στην τελετή λήξης της ακαδημίας μας, HOLARGOS BC Academy, την Κυριακή 9/6, στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης”.

Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και τους χορηγούς των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για την στήριξη την αγωνιστική χρονιά που μόλις τελείωσε.

Οι προπονήσεις παιδικού και εφηβικού τμήματος συνεχίζονται.

Ραντεβού στο καθιερωμένο και πλήρως αναβαθμισμένο Holargos BC Summer Camp που ανοίγει τις πόρτες του στις 18/6 και για 10 ημέρες, για εξατομικευμένη και μοντέρνα προπόνηση με πολλούς καλεσμένους έκπληξη!».

Τέλος, οι άνθρωποι της ακαδημίας της ΑΕΧ δίνουν για πρώτη φορά φέτος τη δυνατότητα στο κοινό της ομάδας και τους γονείς να επιλέξουν εκείνοι τη νέα εμφάνιση των μικρών αθλητών, μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να δηλώσετε την προτίμησή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms
/d/e/1FAIpQLSeL80EV44kt
_95jOz9di-cZK-
RSgfA9qLMNGWgKVbyXR5gZ3w/
viewform