Και επίσημα ΑΕΧ και στο ποδόσφαιρο!


Διότι, ό,τι γράφεται στο «Μένουμε Χολαργό», ισχύει.

Στις 10 Ιουνίου το πρώτο Μέσο της πόλης σάς αποκάλυπτε την ιστορική συγχώνευση των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων της γειτονιάς μας. Του ΟΦ Χολαργού και του ΑΠΟ Άρη.

17 ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, μία ακόμη αποκάλυψη του «Μένουμε Χολαργό» επιβεβαιώθηκε στο έπακρο. Διότι, ό,τι διαβάζετε εδώ ισχύει και αυτό το γνωρίζετε πια πολύ καλά.

Η 27η Ιουνίου 2019 λοιπόν χαρακτηρίζεται πλέον ιστορική όσον αφορά τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, με τη νέα ομάδα, την ΑΕ Χολαργού (ίδιο όνομα με την ανδρική ομάδα μπάσκετ) να ετοιμάζεται να γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στη βίβλο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Σε πρώτη φάση η συγχώνευση αφορά τα τμήματα των ακαδημιών των πρώην ΟΦΧ και Άρη, ενώ σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει και η ολική συνένωση σε επίπεδο πρώτης ομάδας, τα χρώματα της οποίας θα είναι το μπλε και το κίτρινο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού το πρωί της Πέμπτης (27/6) οι διοικήσεις των ΟΦ Χολαργού και ΑΠΟ Άρη Χολαργού:

«Aγαπητοί φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου,

Μετά από 72 χρόνια ιστορίας ο Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού και 52 χρόνια ο ΑΠΟ Άρης Χολαργού αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί.

Η βαριά κληρονομιά, η ιστορία των 2 ομάδων, το βάρος της φανέλας, αλλά περισσότερο οι βαριές ευθύνες των διοικήσεων μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Μία ΕΝΩΣΗ που θα κρατάει οδηγό τις αρχές του αθλητισμού, την συμμετοχή, την ομόνοια, την ισότητα, την συνεργασία, την άμιλλα και την κοινή προσπάθεια.

Αποφασίσαμε να χαράξουμε πορεία προς υγιείς συνθήκες λειτουργίας προκειμένου να διατηρηθεί το ποδοσφαιρικό δυναμικό και η πολύχρονη ποδοσφαιρική παράδοση της πόλης μας.

Οι Ακαδημίες του συλλόγου θα πορευτούν κάτω από μία στέγη και με την σωστή λειτουργία τους ο ξεκάθαρος στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να επανδρώνουν τις δύο αντρικές ομάδες.

Οι διοικήσεις, οι αθλητές και όλα τα παιδία αφήνουμε οριστικά στο παρελθόν τυχόν διαφορές…. όλα τα παιδιά μας στο σχολείο συμπαίκτες!!

Εντός των επόμενων ημερών θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα λειτουργίας των ακαδημιών και τις ώρες των προπονήσεων της νέας χρονιάς.

Ελπίζουμε την κίνηση μας να την αγκαλιάσουν και υποστηρίξουν όλοι οι Χολαργιώτες.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ- Μία Πόλη – Μία Ομάδα – Η ομάδα μας!!».