Ο Δήμος «κοιμάται». Η Περιφέρεια; (pics)

Την ώρα που ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού κωλυσιεργεί επί σειρά ετών στο φλέγον θέμα των ομβρίων της οδού Αρτέμιδος, ο νεοεκλεγείς Χολαργιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος, αυριανός Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα και κάτοικος της εν λόγω γειτονιάς, Γιάννης Κεχρής, καλείται να πάρει για πρώτη φορά δημόσια θέση σε ένα ζήτημα που αφορά πρωτίστως τους ίδιους του τους ψηφοφόρους.

Το θέμα γνωστό, το φαινόμενο συχνό. Οι ξαφνικές νεροποντές αποτελούν πια μέρος -και- της καλοκαιρινής μας καθημερινότητας, με ορισμένες γειτονιές να αντιμετωπίζουν πραγματικά σοβαρό πρόβλημα πλημμυρών.

Οι κάτοικοι της οδού Αρτέμιδος (μεταξύ Ξανθίππου και Αγ. Ι. Θεολόγου) είδαν την Τρίτη (18/6) για μία ακόμη φορά το δρόμο και τις -απροσπέλαστες- ιδιοκτησίες τους να μετατρέπονται σε λίμνη, με τη Δημοτική Αρχή (και την αντιπολίτευση) να συνεχίζει να ποιεί την νήσσαν, τη στιγμή που στα χέρια της κρατά εδώ και μήνες δεκάδες υπογραφές κατοίκων που ζητούν το αυτονόητο:

Την κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων και τίποτα λιγότερο.

Με το Δήμο να τρενάρει για τους δικούς του λόγους το θέμα, το «Μένουμε Χολαργό», ύστερα από παροτρύνσεις δεκάδων αναγνωστών-κατοίκων της εν λόγω περιοχής, καλεί τον πανηγυρικά νεοεκλεγέντα Χολαργιώτη Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής, Γιάννη Κεχρή, να πάρει δημόσια θέση, για κάτι που ουσιαστικά αφορά την ίδια του τη γειτονιά.

Το πρώτο Μέσο της πόλης έχει φιλοξενήσει τον κ. Κεχρή (όπως και τον οποιονδήποτε) όποτε του ζητήθηκε, με τους πολίτες να περιμένουν γραπτώς και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ακριβές πλάνο του ανθρώπου που εμπιστεύτηκαν στην κάλπη και ο οποίος θα τους εκπροσωπήσει για αυτά ακριβώς τα ζητήματα καθημερινότητας στον Β’ Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναμένουμε, λοιπόν.