«Πατρίδες της Ανατολής»

Εκδήλωση μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Σύλλογο Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί» | Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 – Κηποθέατρο Παπάγου

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (με Γενικό Διευθυντή τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, Αρχιμανδρίτη Συμεών Βενετσιάνο) και ο Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης με τίτλο «Πατρίδες της Ανατολής», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου (Κορυτσάς, 6η στάση Παπάγου).

Θα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των ενοριών των Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού, Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως, Αγίας Βαρβάρας Δάφνης, η Ορχήστρα Ποντιακής Παραδοσιακής Μουσικής και το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.