Πλούσιο θέαμα στο φινάλε του ΔΟΠΑΠ (pics)

Με καλές παρουσιάσεις και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες επιδείξεις των αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού το διήμερο 9-10 Ιουνίου 2019 στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Το Δελτίο Τύπου του Οργανισμού αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης των Τμημάτων του ΔΟΠΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καθιερωμένες επιδείξεις των αθλητικών και πολιτιστικών Τμημάτων του Οργανισμού στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 9 και 10 Ιουνίου.

Πλήθος συμπολιτών μας παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις επιδείξεις που πραγματοποίησαν οι επιμορφωτές των τμημάτων άθλησης και πολιτισμού του ΔΟΠΑΠ καθώς και επιδείξεις τοπικών συλλόγων του Δήμου μας, τους οποίους στηρίζει ο Οργανισμός με την παραχώρηση χώρων στις εγκαταστάσεις του στα Αθλητικά Κέντρα Παπάγου και Χολαργού.

Στις επιδείξεις παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κύριος Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κυρία Μαρία Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος Δ.Σ του Οργανισμού κύριος Μιχάλης Χατζής.

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΔΟΠΑΠ