Συνεχίζουν να «πνίγονται» δεκάδες υπογραφές Χολαργιωτών (pics)


Έρμαιο στις κάθε έντασης βροχοπτώσεις συνεχίζουν να παραμένουν οι κάτοικοι της οδού Αρτέμιδος, μεταξύ Ξανθίππου και Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, την ώρα που δεκάδες υπογραφές ιδιοκτητών-δημοτών παραμένουν στα συρτάρια Δήμου και Τεχνικής Υπηρεσίας.

Το «Μένουμε Χολαργό» έχει ξαναθίξει φυσικά το θέμα, το οποίο συνεχίζει να αφήνει ασυγκίνητη, τόσο τη διοίκηση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού όσο και την αντιπολίτευση.

Δεκάδες υπογραφές Χολαργιωτών που ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή αγωγούς ομβρίων στο τμήμα της Αρτέμιδος μεταξύ Ξανθίππου και Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, συνεχίζουν να αγνοούνται επιδεικτικά από Δήμαρχο, αρμόδιο Αντιδήμαρχο και Υπηρεσία, με αποτέλεσμα την επανάληψη του ίδιου σκηνικού είτε μετά από έντονη καταιγίδα, όπως αυτή της Τρίτης (11/6), είτε ακόμη και μετά από απλή μπόρα.

Και όλα αυτά, την ώρα που η διοίκηση Αποστολόπουλου έχει ήδη δρομολογήσει την κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων στην… παπαγιώτικη πλευρά της οδού Αρτέμιδος!

Στον Αποστολόπουλο (και τους συν αυτώ) του 54,5% προφανώς και δεν χωρά καμία αντιπολίτευση και καμία… γκρίνια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (άλλωστε ο λαός μίλησε), δεν γίνεται όμως να μην αναφέρουμε και κάποια γεγονότα της μικρής μας καθημερινότητας, τα οποία και βάση έχουν και λύσεις απαιτούν.