Θερινό ήταν και πάει…

Με λύπη της η διοίκηση Αποστολόπουλου ανακοίνωσε την Τετάρτη (26/6) στους αγαπητούς συμπολίτες τη ματαίωση της λειτουργίας του δημοτικού θερινού κινηματογράφου Χολαργού για το καλοκαίρι του 2019.

Πρόσχημα, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

Λες και δεν υπάρχουν άλλα σχολεία με επαρκές προαύλιο λέμε εμείς ή λες και δεν υπάρχουν άλλοι κατάλληλοι χώροι που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ένα υπαίθριο σινεμά, όπως το αθλητικό κέντρο στο Νταμάρι.

Αν και όλα αυτά μικρή σημασία έχουν, από τη στιγμή που τον μέσο πολίτη-ψηφοφόρο άλλα είναι αυτά που τον απασχολούν και άλλα είναι εκείνα που περιμένει από το/τα πρόσωπο/α που στηρίζει και ψηφίζει.

Κανένα τρίμηνο βυσματικό διορισμό, κάνα δωρεάν σφράγισμα, καμιά τσάμπα πρόσκληση για το Κηποθέατρο, καθαριότητα αποκλειστικά μπροστά από την πόρτα του σπιτιού του, το παιδί στον παιδικό σταθμό ακόμα και από το… παράθυρο ή κάποιο άλλο ειδικό ρουσφετάκι, πάντως όχι κινηματογράφοι, δημοτικά καφέ με την πραγματική έννοια του όρου και κοινωνική πολιτική όπως είχε την τύχη να γνωρίσει κάποτε ο Χολαργός.

Περαστικά μας, λοιπόν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (26/6) το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του ΔΟΠΑΠ:

Ματαίωση λειτουργίας θερινού κινηματογράφου Χολαργού

Με λύπη ανακοινώνουμε στους αγαπητούς συμπολίτες μας, ότι ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Χολαργού δεν θα λειτουργήσει το φετινό καλοκαίρι.

Ο λόγος της απόφασης αυτής οφείλεται στο γεγονός ότι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, που φιλοξενούσε τη λειτουργία του Κιν/φου μέχρι πρότινος, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο του.

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΔΟΠΑΠ