3 χρόνια Infinity Fitness! (vid, pics)

Ένα από τα πιο πετυχημένα γυμναστήρια του Χολαργού, το Infinity Fitness του Κωνσταντίνου Κατσαντώνη, έκλεισε 3 χρόνια ζωής, γιορτάζοντάς τα σε καλοκαιρινό σκηνικό, στο φιλόξενο χώρο του IBeach Volleyball Club στου Παπάγου.

Ήταν όλοι εκεί. Φίλοι, συνεργάτες, αθλητές και φυσικά οι αγαπημένοι γονείς του Κωνσταντίνου, που στέκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του στο όμορφο και άκρως επιτυχημένο εγχείρημά του που ακούει στο όνομα Infinity Fitness.

Ένας φιλόξενος και άκρως δημιουργικός χώρος σε ένα ημιυπόγειο της οδού Αγίου Ιωάννη Θεολόγου (36-38) στο Χολαργό, που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τη νεολαία (και όχι μόνο) της περιοχής (και όχι μόνο, επίσης), η οποία σπεύδει καθημερινά να γυμναστεί και να διατηρηθεί σε… fit κατάσταση!

Το κεράκι με τον αριθμό 3 σβήστηκε το Σάββατο (29/6) στο φιλόξενο χώρο του IBeach Volleyball Club στου Παπάγου, σε μια βραδιά με καλοκαιρινό σκηνικό, γεμάτη μουσική, δροσερά κοκτέιλ και τη θαλασσινή άμμο να παραπέμπει περισσότερο σε… Ελαφονήσι, παρά σε Αθήνα!

Το «Μένουμε Χολαργό» εύχεται ολόψυχα στον Κωνσταντίνο και το Infinity Fitness χρόνια πολλά και κάθε χρονιά που περνά να βρίσκει τον ίδιο και το δημιούργημά του όλο και πιο ψηλά!