4ος στις Παγκορασίδες ο ΓΑΣΧ


Την 4η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό Παγκορασίδων, με τις Ιμπραήμ, Καλέργη, Κουφαλιά, Μπεκιάρη και Φιλιππάτου, κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθη στο Παλαιό Φάληρο ο ΓΑΣ Χολαργού.

Αναλυτικά:

ΒΟΛΕΪ●ΣΤΙΒΟΣ●ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ●ΑΕΡΟΒΙΚΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ●ΣΚΑΚΙ●ΞΙΦΑΣΚΙΑ●ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
22-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Στους τελικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής, κατηγορίας Παγκορασίδων, που έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, στις 22-23 Ιουνίου 2019 και στους οποίους έλαβαν μέρος αθλήτριες από όλους τους συλλόγους ρυθμικής της ελληνικής επικράτειας που είχαν ήδη προκριθεί, ο ΓΑΣ Χολαργού κατέκτησε την 4η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό με τις αθλήτριές του Ιμπραήμ Ατιάτ, Καλέργη Κυβέλη, Κουφαλιά Λουκία, Μπεκιάρη Ελένη και Φιλιππάτου Κλειώ και συγκέντρωσε 166,000 βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, στο Σύνθετο Ατομικό:

Α επίπεδο

Μπεκιάρη Ελένη 11η θέση, 7η μπάλα
Ιμπραήμ Ατιάτ 21η θέση
Φιλιππάτου Κλειώ 29η θέση
Καλέργη Κυβέλη 32η θέση
Κουφαλιά Λουκία 45η θέση

Ευχόμαστε στα κορίτσια μας Καλή Επιτυχία στους αγώνες τους για το Κύπελλο Ρυθμικής της κατηγορίας τους που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ΕΓ Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», στις 05-06 Ιουλίου 2019.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στις προπονήτριές τους, Νέλλυ Ασένοβα, Βουρλή Ελένη, Γαλάνη Σοφία, Έλλη Τζόβα και Γεωργία Αργύρη στο μπαλέτο.