Επίσκεψη Χαρδαλιά στη ΔΑΠΑΧΟ


Στις εγκαταστάσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού στον Υμηττό βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (14/7) ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και επί 12 έτη Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΑΠΑΧΟ σε μια άτυπη συνάντηση, στην οποία συνομίλησε με τους Χολαργιώτες και Παπαγιώτες εθελοντές δασοπυροσβέστες καθώς και με τους εργαζόμενους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στην πυρασφάλεια.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στο ρόλο και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την προστασία του Υμηττού, αλλά και για μια νέα δομή της πολιτικής προστασίας γενικότερα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, διετέλεσε Δήμαρχος Βύρωνα για τρεις τετραετίες (2002-2014), ενώ παράλληλα χρημάτισε και ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Στη συνάντηση, τον απόντα Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου, Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος και εθελοντής της ΔΑΠΑΧΟ, Χρήστος Πετράκης.