Έτοιμοι για το Πανελλήνιο οι Χολαργιώτες δρομείς

Με επτά αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο ΓΑΣΧ στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια» της Βάρης, με τους Χολαργιώτες δρομείς να παρουσιάζονται απολύτως έτοιμοι για τον σημαντικότερο αγώνα της σεζόν, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της Πάτρας, το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουλίου 2019.

Αναλυτικά:

ΒΟΛΕΪ●ΣΤΙΒΟΣ●ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ●ΑΕΡΟΒΙΚΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ●ΣΚΑΚΙ●ΞΙΦΑΣΚΙΑ●ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΡΟΜΕΙΑ 2019 – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΑΡΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Με επτά (7) αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο σύλλογός μας στο διεθνές μίτινγκ ΔΡΟΜΕΙΑ. Οι καιρικές συνθήκες αλλά και ο έντονος συναγωνισμός με Έλληνες και ξένους αθλητές βοήθησαν στο να πετύχουν πολύ καλές επιδόσεις, δείχνοντας έτοιμοι για τον σημαντικότερο αγώνα της σαιζόν, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ, που θα γίνει το επόμενο ΣΚ 27-28/7 στην πόλη της Πάτρας!!

Στα 100μ. ο ΤΑΣΟΣ ΔΑΜΙΡΗΣ στον 1ο ουσιαστικά αγώνα της χρονιάς και χωρίς να πιεστεί πέτυχε 10″71. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΚΟΣ έτρεξε την απόσταση σε 10″72 και έδειξε έτοιμος για το 200αρι της Πάτρας, ενώ ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ έκανε 11″22 πιάνοντας το υψηλό όριο για τα Πανελλήνιο. Η ΖΩΗ ΛΙΟΥΓΚΟΥ έκανε 13″40 και βελτίωσε τη φετινή της επίδοση.

Στα 200μ. ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ διήνυσε την απόσταση σε 22’27 και έδειξε ότι αρχίζει να επανέρχεται σε υψηλό επίπεδο ενώ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΟΥΛΗΣ πέτυχε χρόνο 22″75 πιάνοντας και αυτός το υψηλό όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα! Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, στον προτελευταίο της αγώνα πριν το Πανελλήνιο Συνθετών, έτρεξε σε χρόνο 26″42!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας αλλά και στον προπονητή ταχυτήτων Κώστα Κοκορέτση και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ το επόμενο Σ/Κ στην ΠΑΤΡΑ!!

Θα είμαστε όλοι κοντά τους!!!