Γιόρτασαν με Κουρκούλη τα παιδιά του ΣΠΠΑ (pics)


Με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη διασκέδασαν στην καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή λήξης μαθητές και γονείς του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού.

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ
B. Mελά 1–15562–Χολαργός

Δελτίο Τύπου 27
17 Ιουλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε
με το Νίκο Κουρκούλη και την Ορχήστρα του
η Καλοκαιρινή Γιορτή – Θεσμός πλέον
του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ οργάνωσε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος την Παρασκευή 12 Ιουλ. 2019 μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Εκατοντάδες γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη φετινή γιορτή αγάπης και προσφοράς και να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορό, τραγούδι και Μπάρμπεκιου Πάρτι.

Η καλοκαιρινή αυτή γιορτή από φέτος γίνεται θεσμός για τον Σύνδεσμο. Κάθε καλοκαίρι να τελειώνει η σεζόν με μουσική, χορό, γέλιο, χαρά, τιμητικές διακρίσεις και πολύ-πολύ αγάπη!

Την πρόσκληση του Προέδρου κ. Κώστα Τίγκα αποδέχτηκε αμέσως και αφιλοκερδώς ο εκλεκτός καλλιτέχνης Νίκος Κουρκούλης, που με την ορχήστρα του, το Στέλιο Λεγάκη και το συγκρότημα Alcatrash έδωσαν μια μεγάλη και πολύ όμορφη συναυλία!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απονομή Τιμητικών Αθλητικών Διακρίσεων σε παιδιά του Συνδέσμου που διακρίθηκαν σε αγώνες άλλου Ιδρύματος, γεμίζοντας τους μικρούς φίλους και γονείς με ικανοποίηση και αισιοδοξία.

Επίσης, ο Πρόεδρος κ. Κώστας Τίγκας είχε την ευκαιρία να τιμήσει τον Εφοπλιστή κ. Μαρτίνο Αθανάσιο για την εξαιρετικά σημαντική προσφορά ενός λεωφορείου 50 θέσεων που επιλύει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του Συνδέσμου, αλλά και την έμπρακτη και σταθερή υποστήριξή του. Την τιμητική διάκριση για τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο παρέλαβε ο εκπρόσωπός του κ. Παγώνης Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ κ. Κώστας Τίγκας στη σύντομη ομιλία του τόνισε: «Βασικός στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και του οικογενειακού περιβάλλοντος και η εξασφάλιση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους μέσα από την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της λειτουργικότητάς τους.

Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η δέσμευσή μας στις εκλογές του 2017, όταν σας είχαμε υποσχεθεί ότι σε δύο χρόνια ο Σύνδεσμος θα γίνει αγνώριστος, υλοποιήθηκε και τα παιδιά μπορούν και απολαμβάνουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ένα χώρο που είναι πραγματικό στολίδι για όλη την περιοχή. Είμαστε όλοι ευτυχείς, γιατί μας δίδεται η δυνατότητα από τη θέση που κατέχουμε να κάνουμε αυτό που μέσα μας είναι βαθιά χαραγμένο».

Προσφέρουμε στο Συνάνθρωπό μας αγάπη!!!

Καλό Καλοκαίρι.