Και τυπικά Ροδίτες Δρόσος-Καρατζάς


Με ανακοίνωσή της το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7) η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου υποδέχτηκε και επίσημα στο νησί των Ιπποτών την πρώην, πια, ΚΑΕ Χολαργός | Άγνωστη παραμένει η τύχη της δικής μας ΑΕ (ή ΚΟ) Χολαργού

Και επίσημη πλέον η μετάβαση της -πρώην- ΚΑΕ Χολαργός στη Ρόδο για χάρη του Κολοσσού, με τη νησιωτική ΚΑΕ να υποδέχεται μέσω ανακοίνωσης στα Δωδεκάνησα τους πρώην ισχυρούς άνδρες του Χολαργού, Γιώργο Δρόσο και Θόδωρο Καρατζά.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η σύμπραξη και η συνεργασία του Κολοσσού με το Χολαργό δίνει ελπίδα, όραμα και προοπτική για το μέλλον, μέσα από τη δημιουργία ενός νέου μπασκετικού μοντέλου με έδρα τη Ρόδο.

Την ίδια ώρα, άγνωστη παραμένει η τύχη της ανδρικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης (ή του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου) Χολαργού, με τους διοικούντες να τηρούν σιγή ιχθύος για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την περίοδο 2019-2020 ο σύλλογος.

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε μεν η πρόθεση για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο, αν και η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα ήταν η χθεσινή (19/7), κύκλοι της ΑΕΧ ανέφεραν το βράδυ της Παρασκευής (19/7) στο «Μένουμε Χολαργό» πως τίποτα δεν είναι ακόμη (!) σίγουρο, με τις εξελίξεις να αναμένονται την επόμενη εβδομάδα…

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο (20/7) η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου:

Η συνένωση του Κολοσσού με τον Χολαργό, για τη δημιουργία ενός νέου μπασκετικού μοντέλου, είναι γεγονός.

Οι διοικήσεις των δυο ομάδων συμφώνησαν σε όλα και η Ρόδος θα παραμείνει μια κυψέλη του μπάσκετ, αλλά και ο αγαπημένος προορισμός των φίλων του αθλήματος.

Σε μια δύσκολη εποχή για το επαγγελματικό πρωτάθλημα, η σύμπραξη και η συνεργασία του Κολοσσού με τον Χολαργό, δίνει ελπίδα, όραμα και προοπτική για το μέλλον.

Με σύγχρονες ιδέες, με εγγυημένο προϋπολογισμό, με νέο γήπεδο και πολλή όρεξη για δουλειά, το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα πιστεύουμε ότι θα συμβάλει – στο μέτρο του δυνατού – στην αναβάθμιση του Πρωταθλήματος, αλλά και θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μπασκετικού υβριδίου, με έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο, που αποζητά ο κόσμος.

Στην προσπάθεια για το νέο αυτό ξεκίνημα και το χτίσιμο μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει, πέρα από τη συνεισφορά των παραγόντων της διοίκησης, των προπονητών και των παικτών, ξεχωριστό ρόλο θα έχει και η τοπική κοινωνία.

Κάτι αληθινά μεγάλο γεννιέται στη Ρόδο και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές, τις οποίες μόνο το αγαπημένο μας άθλημα μπορεί να προσφέρει.