Κάθε βδομάδα και… ρεκόρ! (pics)


Νέα ατομικά ρεκόρ και σπουδαίες επιδόσεις από τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες του ΓΑΣ Χολαργού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου 2019.

Αναλυτικά:

ΒΟΛΕΪ●ΣΤΙΒΟΣ●ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ●ΑΕΡΟΒΙΚΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ●ΣΚΑΚΙ●ΞΙΦΑΣΚΙΑ●ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ / Χαλκίδα 13-14/7/2019

Καταπληκτικές επιδόσεις, ατομικά ρεκόρ, καλά πλασαρίσματα και πάνω απ’ όλα απόκτηση εμπειριών από τους μικρούς αθλητές μας που τα έδωσαν όλα και έδειξαν ότι το μέλλον είναι όλο δικό τους!

1η ημέρα

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ. των κοριτσιών μας, με τις Γαμβρινού-Ζαχαριουδάκη-Τσιλικούδη-Ζαχαράκη, με καταπληκτικές αλλαγές πέτυχαν μεγάλο ρεκόρ με 42″39!

Ο Αποστολόπουλος Δημοσθένης, με λίγους μήνες προπόνησης και συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πήρε την 9η θέση στα 300μ. εμπόδια με χρόνο 45”90!

Ο Ουλής Παναγιώτης, στο άλμα εις ύψος, πήρε τη 10η θέση με 1,60cm αλλά σίγουρα μπορούσε πολύ πιο πάνω!

Στους τελικούς των 1000μ. πήραν μέρος η Χουδελούδη Χρύσα, η Μίχα Ιφιγένεια και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάς κάνοντας και οι τρεις μεγάλα ατομικά ρεκόρ, με 3’26″80, 3’49″35 και 3’11″03 αντίστοιχα!

Τέλος, στον πρωινό προκριματικό των 300μ. συμμετείχε η Τσιλικούδη Φραγκίσκη, πετυχαίνοντας 46″58 και χάνοντας για δύο θέσεις την πρόκριση στον τελικό!

2η ημέρα

Στον πρωινό προκριματικό των 80μ. πήρε μέρος η Ζαχαράκη Θεοδώρα κάνοντας μια σπουδαία κούρσα και ατομικό ρεκόρ, με χρόνο 10″99!

Το απόγευμα είχαμε τη συμμετοχή της ομάδας μας (Ζαχαριουδάκη-Ξενάκη-Κονταξοπούλου-Χουδελούδη) στη σκυταλοδρομία 4Χ300μ., με τις αθλήτριές μας να τα δίνουν όλα κάνοντας φετινό ρεκόρ με 3’14″34!

Μπράβο σε όλους τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριές μας που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα.

Τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και από Σεπτέμβριο δυναμική επάνοδο στις προπονήσεις και τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμα ψηλότερα!

Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονητική ομάδα των αγωνιστικών τμημάτων μας, που αποτελείται από τους: Κώστα Κοκορέτση, Όλγα Καλοχέρη, Ανέστη Καλτζίδη και Αντώνη Βανταράκη, που στηρίζουν τα παιδιά και το σύλλογο!

Επόμενοι αγώνες στην Πάτρα, στις 27-28 Ιουλίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.