Ποιος τρολάρει ποιον;


Στην κυκλοφορία από το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019-2020), «για μια ακόμη ονειρεμένη χρονιά στην Α1 εθνική κατηγορία» | Τιμές για όλα τα… βαλάντια, οικογενειακά πακέτα και δυνατότητα επιλογής θέσης στις έξι θύρες του «Αντώνης Τρίτσης» μέσω viva.gr

Και επειδή η Πρωταπριλιά πέρασε, δημοσιεύουμε αυτούσια τα όσα αναγράφονται από το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) στην κορυφαία ιστοσελίδα ηλεκτρονικών αγορών εισιτηρίων θεαμάτων, viva.gr:

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Δίπλα στον #holargosbc για μία ακόμη ονειρεμένη χρονιά! Στήριξε την προσπάθεια του Συλλόγου μας στην Α1 εθνική κατηγορία με την αγορά της κάρτας διαρκείας για τους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, σε νέες μειωμένες τιμές. Δώσε ώθηση και πάθος στην ομάδα σου!

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Αποκτήστε το νέο οικογενειακό διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός για τις Θύρες 6 και 7. Η Κάρτα δίνει δικαίωμα σε μια οικογένεια να απολαύσει το παιχνίδι σε απόσταση αναπνοής από τον αγωνιστικό χώρο σε ειδική μειωμένη τιμή. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση ΑΜΚΑ και ταυτότητας για την έκδοση της κάρτας, καθώς και η επίδειξη της ταυτότητας κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση της οικογενειακής κάρτας πλην του κατόχου.

Στο νέο τιμοκατάλογο εισιτηρίων Διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός εντάσσεται το παιδικό διαρκείας αξίας 40-50 €. Η χρήση της παιδικής κάρτας διαρκείας επιτρέπεται μόνο σε παιδιά έως 12 ετών.

ΑΝΕΡΓΟΙ: Απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης σε ισχύ.

ΑΜΕΑ: Απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης σε ισχύ για άτομα με αναπηρία άνω του 67%.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ:

1Η: Έκδοση καρτών διαρκείας για τους παλιούς κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ Χολαργός, με τη προσκόμιση και της παλιάς τους κάρτας.

2Η: Ελεύθερη αγορά θέσεων.

Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δέσμευση θέσεων χωρίς αγορά.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: Η αγορά των καρτών διαρκείας μπορεί να γίνει από τα γραφεία του Συλλόγου ή μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Προμηθευτείτε την κάρτα σας αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Χολαργός, πάνω από το κλειστό γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», δίπλα από το Bolaloca Café 5×5 Soccer Club.

TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

  • Μετρητά
  • Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα (Εκτός American Express και Diner’s).
  • Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΑΕ Χολαργός (υποχρεωτική αναγραφή της αιτιολογίας και του ονοματεπωνύμου σας).
  • Δυνατότητα πληρωμής με δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Δύο δόσεις για όλα τα απλά εισιτήρια διαρκείας, 3 δόσεις για τα διαρκείας Gold και τις οικογενειακές κάρτες και 5 δόσεις για τις Platinum VVIP θέσεις.

Η επανέκδοση της κάρτας διαρκείας επιβαρύνει τον κάτοχο με 10 €.

∆εν είναι εφικτή η αγορά κάρτας διαρκείας με περισσότερους από έναν τρόπους πληρωμής.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης μιας συναλλαγής δεν είναι εφικτή η ακύρωσή της.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

* Η Οικογενειακή Κάρτα εκδίδεται για τις θύρες 6 και 7. Αφορά οικογένεια 3 ατόμων, 2 γονείς και ένα παιδί. Το κόστος επιπλέον θέσης για άλλο τέκνο είναι 50 €.