Προχωρά ο στίβος στο Νταμάρι (pics)


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες περιμετρικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο λόφο Τσακού, οι οποίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση στύλων φωτισμού, την έκχυση ασφάλτου, καθώς και την προεργασία για την τοποθέτηση ειδικού δαπέδου για αγωνίσματα στίβου (Tartan).

Η τελευταία (24/7) ενημέρωση από πλευράς ΔΟΠΑΠ αναφέρει:

Προχωρούν ταχύτατα οι εργασίες για το Στίβο Χολαργού!

Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Στίβο του Β’ Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (γνωστό στους συμπολίτες μας και ως «Νταμάρι»). Οι καλοκαιρινοί μήνες που διανύουμε έχουν επιταχύνει τις εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση στύλων φωτισμού, την έκχυση ασφάλτου καθώς και την προεργασία για την τοποθέτηση ειδικού δαπέδου για αγωνίσματα στίβου (Tartan).

Οι εργασίες στα αθλητικά κέντρα του Δήμου μας συνεχίζονται σταθερά με στόχο πάντοτε την προσέλκυση όλο και περισσότερο συμπολιτών μας και την προσφορά καλύτερων παροχών, έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες. Ο Οργανισμός μας δεσμεύεται προς τους αγαπητούς μας συμπολίτες ότι θα εργάζεται σταθερά για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ
Δημήτριος Οικονόμου