Το δικό μας… κόσμημα της λύπης! (vids, pics)

Μανώλης Χάλκος - Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ηλίας Αποστολόπουλος

Με μια αγκαλιά τραγούδια, το παιδί της βροχής (Μιχάλης Χατζηγιάννης) έρχεται σαν σκιά που γυρνά να μας ταξιδέψει άλλη μια νύχτα χωρίς αναπνοή στο δικό του βυθό, σε ένα ακόμη πάρτι με τα χέρια ψηλά στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Είναι γεγονός! Για τρίτη σερί χρονιά, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός, Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο τραγουδιστής που συνέδεσε το ονοματεπώνυμό του με μια ολόκληρη δεκαετία (2000-2010) στην εγχώρια μουσική σκηνή, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου Παπάγου, σε μία ακόμη μοναδική και αξέχαστη συναυλιακή βραδιά στη γειτονιά μας.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 (21:00), όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν ξανά στο ανοιχτό θεατράκι της οδού Κορυτσάς, με τον κόσμο να αναμένεται να πλημμυρίσει και φέτος τις εξέδρες και τους πέριξ χώρους στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου, σε μία νέα sold out βραδιά τής εδώ και πολλά χρόνια καθιερωμένης καλοκαιρινής περιοδείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει συνεργαστεί με μερικές από τις σπουδαιότερες ελληνικές φωνές, τόσο στις από κοινού εμφανίσεις τους όσο και στη δημιουργία προσωπικών τραγουδιών. Μεταξύ αυτών, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Πασχάλης Τερζής, η Γλυκερία, ο Κώστας Χατζής και άλλοι, ενώ μέσα σε 20 περίπου χρόνια παρουσίασε έναν μοναδικό και καινούργιο τρόπο μουσικής ευαισθησίας, καθιερώνοντας έτσι ένα χαρακτηριστικό προσωπικό δρόμο.

Φέτος και ενώ βρίσκεται και πάλι σε μια ουσιαστική και δημιουργική περίοδο, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη νέα καλοκαιρινή του περιοδεία, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από καλή μουσική και καθαρά αισθήματα. Με αφετηρία αγαπημένες από όλους μελωδίες, μας καλεί σε ένα ταξίδι από το «Άγγιγμα Ψυχής», το «Μόνο στα Όνειρα» και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω», το «Για Σένα» και το «Όλα ή Τίποτα», μέχρι το «Έρωτας Αγκάθι», την «Σαϊτιά», αλλά και το «Ένα Πρωινό» από το πρόσφατο Da Capo.

Αυτό το «σήμα κατατεθέν» της τέχνης του Μιχάλη θα έχουμε την ευκαιρία να το ζήσουμε ξανά λοιπόν από κοντά, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 (21:00), στο Κηποθέατρο Παπάγου και στο πλαίσιο του 25ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού.

Ένας απολαυστικός και μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μια εκπληκτική συναυλία με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Μένουμε Χολαργό (menoumeholargo.gr)
Επίσημος Υποστηρικτής Επικοινωνίας
25ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)
(χάρτης)

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15 € γενική είσοδος
12 € φοιτητικό/ανέργων

Το εισιτήριο δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr
(οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +0,80€ ανα εισιτήριο)

PUBLIC
– σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
– στο tickets.public.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ
ΟΡΓ. ΠΟΛΙΤ. ΕΚΔ/ΣΕΩΝ.
ΑΦΜ: 998690654
ΔΟΥ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΛΑΡΝΑΚΟΣ 5, ΜΑΡΟΥΣΙ