«Αφεντικό» στην ΑΕΧ ο Λινοξυλάκης


Προπονητής εφηβικού, under 21 και υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος ακαδημίας της ΑΕ Χολαργού ανέλαβε από την Τρίτη (28/8) ο συντοπίτης μας Νίκος Λινοξυλάκης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΟΥ, UNDER 21 ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΝΟΞΥΛΑΚΗΣ

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στην μπασκετική της οικογένεια τον καταξιωμένο προπονητή κ. Νίκο Λινοξυλάκη.

Ο Νίκος είναι κάτοικος της περιοχής μας, Παπάγου – Χολαργού, υπήρξε παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Παπάγου που αγωνίστηκε προ ετών στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Στην προπονητική του σταδιοδρομία έχει διατελέσει για πολλά χρόνια προπονητής σε πολλούς συλλόγους τόσο στις ακαδημίες όσο και σε ανδρικές ομάδες, περνώντας διαδοχικά από τον Παπάγο, Π. Φάληρο, Δούκα, Άνω Λιόσια, Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια εργάστηκε αποκλειστικά στην Α1 ως Β’ Προπονητής και υπεύθυνος του Scouting, περνώντας από τον Παπάγο, ΑΕΚ, Μαρούσι, Ηλυσιακό, Πανιώνιο.

Εκτός από προπονητής και Γυμναστής, είναι και Εκπαιδευτικός στη Δημόσια Εκπαίδευση τα τελευταία 20 χρόνια. Αναλυτικό βιογραφικό μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://holargosbc.gr/staff-akadimies/

Στον Σύλλογο μας ο Νίκος θα έχει την ευθύνη του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ακαδημιών ενώ παράλληλα θα αναλάβει την θέση του προπονητή της Εφηβικής ομάδας και της Under 21 (U21).

Ο σύλλογός μας επενδύει στους Αθλητές του και εργάζεται για την διαρκή βελτίωση των ατομικών τους δεξιοτήτων. Μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα βελτίωσης, από τα μέσα Οκτωβρίου 2019, θα δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές να δουλέψουν επιστάμενα, υπό την εποπτεία του νέου μας προπονητή, στην βελτίωση των ατομικών τους χαρακτηριστικών με στόχο την βελτίωση της απόδοσης τους στο γήπεδο.

Νίκο καλώς ήρθες στην μπασκετική οικογένεια του HOLARGOS BC🏀🏀

Καλή Αρχή!