ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Χαρίζονται κυβόλιθοι σε καλή κατάσταση (pics)


Οικοδομικά υλικά, όπως κυβόλιθοι και πλάκες πεζοδρομίου, χρωματιστά και σε σχετικά καλή κατάσταση, διατίθενται από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού προς κάθε ενδιαφερόμενο στην οδό Υμηττού.

Τους κυβόλιθους μπορείτε να τους φορτώσετε κατ’ ευθείαν από το σημείο, ενώ όσον αφορά τις πλάκες, προς διάθεση είναι οι μισές και πλέον που, πατώντας επάνω τους, εκτινάσσονται από το πεζοδρόμιο προς πάσα κατεύθυνση, κάτι που άλλωστε θα έχετε διαπιστώσει εδώ και χρόνια με μία απλή βόλτα στην Υμηττού, από την πλατεία Δημοκρατίας ως τη Μεσογείων.

Και πώς να μην έχει έτσι βέβαια η κατάσταση, την οποία επανειλημμένως έχουν στηλιτεύσει με φωτογραφίες και μηνύματά τους αρκετοί αναγνώστες μας, όταν ένα έργο που κοντεύει να κλείσει 20ετία παραμένει μέχρι σήμερα ασυντήρητο, κάτι που, σε μικρότερο έστω βαθμό, ισχύει και για τα πεζοδρόμια της νέας Περικλέους.

Το «Μένουμε Χολαργό» έχει ξαναθίξει φυσικά το θέμα, από ένα σημείο και μετά ωστόσο κάποια πράγματα και κάποιους υπεύθυνους (;) αξίζει όντως να τους αντιμετωπίζουμε μόνο με… χαβαλέ.