«Γιατί φοβάστε το Στάικο κύριε Δήμαρχε;»

Άμεση παρέμβαση του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου-Χολαργού, Μπάμπη Στάικου, ύστερα από το ερώτημα που έθεσε το απόγευμα της Κυριακής (4/8) το πρώτο Μέσο της πόλης αναφορικά με τις δωρεές του μεγαλοοφειλέτη σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Παπαγιώτη αρχιτέκτονα και τη στοχοποίησή του από τη διοίκηση Αποστολόπουλου.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Αγαπητέ φίλε κύριε Χάλκο,

Διάβασα το κείμενό σας και θεώρησα σκόπιμο να παρέμβω αφού θεωρώ ότι είστε το πιο αξιόπιστο και έγκυρο ηλεκτρονικό μέσον της πόλης μας.

Η σπουδή με την οποία ο δήμαρχος έδωσε στη δημοσιότητα ένα προσωρινά βεβαιωμένο πρόστιμο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πραγματικά εκπλήσσει. Θα μπορούσε να με ρωτήσει προσωπικά από που προέρχεται αυτό το ασύλληπτα τεράστιο ποσόν και να μην κινδυνεύει να εκτεθεί.

Σας εκθέτω λοιπόν ότι αυτό αφορά ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς μου πριν δέκα χρόνια και θεωρήθηκαν εισόδημα. Δεν ψάχνει η δημόσια αρχή αν υπάρχουν συμβάσεις δανείων αν υπάρχουν παραστατικά η οτιδήποτε άλλο μπορεί να δικαιολογήσει αυτούς τους αριθμούς. Υπάρχουν προσφυγές μου μέσω των δικηγόρων μου σε διοικητικά δικαστήρια και προφανέστατα αυτό το ποσόν θα διαγραφεί όταν έρθει η στιγμή της δικαιοσύνης.

Το θέμα όπως πολύ σωστά το θέσατε είναι το αν οι δωρεές μου είχαν αποδείξεις “πόθεν έσχες”. Θα σας απαντήσω με ερώτηση επειδή όλα αυτά τα χρόνια βιώνω την αχαριστία και την αγνωμοσύνη κυρίως από την νυν δημοτική αρχή: Θεωρείτε τον Βασίλη Ξύδη τόσο αφελή για να μην πω κάτι χειρότερο όπως και όλο το τότε δημοτικό συμβούλιο ώστε να δέχεται δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς να με ρωτήσει που βρήκα τα ποσά αυτά;

Ο καλός μου φίλος Ηλίας να μην ανησυχεί γιατί την έδρα που μου εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μου δεν την χάνω παρά μόνο με αμετάκλητη απόφαση ποινικού δικαστηρίου και θα είμαι εκεί όλη την τετραετία για να ελέγχω και να δημοσιοποιώ κάθε κίνησή του.

Σας ευχαριστώ.