«Κλείδωσαν» Αντιδήμαρχοι και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Το «Μένουμε Χολαργό» αποκαλύπτει πρώτο, όπως κάθε φορά, τα ονόματα των αιρετών που αναλαμβάνουν τις θέσεις-κλειδιά στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού εν όψει της νέας δημοτικής περιόδου (2019-2023).

Μία ημέρα πριν από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τη νέα του μορφή και λίγες ώρες πριν από το καθοριστικό ραντεβού της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου, στο οποίο ο Ηλίας Αποστολόπουλος θα ανακοινώσει για πρώτη φορά το ποιος… πηγαίνει πού, το πρώτο Μέσο της πόλης αποκαλύπτει πριν από τον πρώτο πολίτη το τι μέλλει γενέσθαι στις σημαντικότερες διοικητικές θέσεις του Δήμου.

Οι πέντε νέοι Αντιδήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού, λοιπόν, σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του «Μένουμε Χολαργό», θα είναι οι Χολαργιώτες Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, Μιχάλης Τράκας, Βασίλης Σιαμάνης, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη και ο Παπαγιώτης Δημήτρης Οικονόμου.

Όπως όλα δείχνουν, Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ παραμένει η Παπαγιώτισσα Χρύσα Παρίση, ενώ τα ηνία του ΔΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο Χολαργιώτης Χρήστος Πετράκης.

Παπαγιώτης θα είναι και ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη θέση να επιστρέφει στα χέρια ενός παλιού γνώριμου, του Νίκου Κουκή (Πρόεδρος ΔΣ και επί Ξύδη).

Στην 11η -ειδική- συνεδρίαση της Κυριακής (1/9 – 11.00 π.μ.) για το 2019, με προσωρινό Προεδρεύοντα τον Δημήτρη Οικονόμου, αναμένεται να εκλεγούν και τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.