Μερσίνη, μαζί σου όλος ο Χολαργός! (vids, pics)

Με το εθνόσημο στο στήθος και το Χολαργό στην καρδιά η πρωταθλήτρια του Αίαντα, Μερσίνη Βισβίκη, ταξιδεύει τη Δευτέρα (2/9) για τη Βουλγαρία και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεανίδων.

Η νεαρή Χολαργιώτισσα πυγμάχος, ένα από τα δεκάδες… φιντάνια του προπονητή Ιάσονα Πολίτη, θα αγωνιστεί στη Σόφια στην κατηγορία των 64 κιλών, ενώ η -τυπική- ζύγιση και η κλήρωση της αντιπάλου της θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης (3/9).

Ύστερα από ένα κοπιαστικό καλοκαίρι, γεμάτο προπονήσεις τόσο στην ελληνική επαρχία όσο και στα γήπεδα του Χολαργού, η πρωταθλήτρια Ελλάδος Νεανίδων του 2019 Μερσίνη δηλώνει απόλυτα έτοιμη για την απόλυτη υπέρβαση, στην παρθενική της διεθνή συμμετοχή.

Στο μεταξύ, ο ΜΑΣ Αίας Χολαργού (Κιλκίς 18, Άνω Χολαργός), υποδέχεται τη νέα αγωνιστική σεζόν (2019-2020) με το ακόλουθο μήνυμα:

«Νέο ξεκίνημα για τη νέα σεζόν για την Πυγμαχία του ΑΙΑΝΤΑ και τα παιδιά της.

Προπονητής, αθλητές, διοίκηση και φίλοι της ομάδας στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών και να συνεχίσουν να εντυπωσιάζουν με το ήθος τους πρώτα απ’ όλα και με τις εμφανίσεις τους όπου αγωνίζονται!!!

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή την ομάδα γιατί λίγοι γνωρίζουν από πού ξεκίνησε για να φτάσει ως εδώ.

Καλή αρχή με υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους!».