ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Δεν είμαι δεξί χέρι του Δημάρχου»


Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου και νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού… διορθώνει και… ενημερώνει το «Μένουμε Χολαργό» και τους αναγνώστες του πως δεν αποτελεί δεξί χέρι του Ηλία Αποστολόπουλου.

Αφορμή, η χθεσινή (27/7) δημοσιοποίηση της επιστολής Πετράκη στον Παναγιώτη Δεμέστιχα, στην οποία χαρακτηρίσαμε τον πρώτο «δεξί χέρι» του Δημάρχου.

Το «Μένουμε Χολαργό» γνωρίζει πάντοτε πολύ καλή τι γράφει αλλά και πώς το γράφει, εξ ου και η… διαμαρτυρία από πλευράς Πετράκη για αβάσιμο χαρακτηρισμό και όχι δυσφημιστικό ή συκοφαντικό.

Το να αποτελείς άλλωστε δεξί χέρι κάποιου (όχι εγκληματία πάντως), έχουμε την εντύπωση πως μόνο συκοφαντική δυσφήμιση δεν αποτελεί!

Στο δια ταύτα και παρ’ όλα αυτά, το «Μένουμε Χολαργό» κάνει κατ’ εξαίρεση και χωρίς να συντρέχει κανένας σοβαρός λόγος το χατίρι του κ. Πετράκη και… αφαιρεί τον χαρακτηρισμό «δεξί χέρι του Δημάρχου», αφήνοντας στην κρίση και την αντίληψη των αναγνωστών μας το τι ισχύει και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στη… μικρή μας γειτονιά…

«Κε Χάλκο καλημέρα,

Κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας την 27/08/2019 και ώρα 17.30, σας ζήτησα και μου εγγυηθήκατε την αφαίρεση του αβάσιμου χαρακτηρισμού μου «……το δεξί χέρι του δημάρχου…….» στο από 27/08/19 άρθρο με τίτλο: ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΣΕ ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ: «Περιττή η ομάδα σου στο Facebook», της ιστοσελίδας σας «Μένουμε Χολαργό».

Επειδή μέχρι σήμερα 28/8/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.32 δεν έχει διορθωθεί, παρακαλώ όπως τροποποιήσετε ΑΜΕΣΑ την ανωτέρω δημοσίευση.

Ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ»