Dora Madarou και Όλγα Ψωμά, πάνε… Χατζηγιάννη!


Μαζί με τα άτομα της αρεσκείας τους, οι νικήτριες του μεγάλου διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό», Dora Madarou και Όλγα Ψωμά, θα απολαύσουν εντελώς δωρεάν ένα ακόμη… πάρτι του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Και τα ονόματα αυτών… Dora Madarou και Όλγα Ψωμά! Οι μεγάλες νικήτριες του νέου φεστιβαλικού διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό» θα έχουν την ευκαιρία μαζί με τα άτομα της αρεσκείας τους να απολαύσουν εντελώς δωρεάν ένα ακόμη… πάρτι του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη στη γειτονιά μας, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, στις 21:00.

Σταθερά παρών σε όλα τα κορυφαία πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα σε Χολαργό και Παπάγου, το «Μένουμε Χολαργό», ως το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο στο Δήμο, δεν σταματά να παρέχει στους αναγνώστες του, έμμεσα ή άμεσα, την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο και ειλικρινές «ευχαριστώ» στους 1.000 (ρεκόρ συμμετοχών) περίπου αναγνώστες μας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, κάνοντας είτε Like, είτε Share, είτε Comment στη σχετική ανάρτηση, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη δυναμική του αγαπημένου σας τοπικού Μέσου.

Μανώλης Χάλκος
Εκδότης-Ιδιοκτήτης «Μένουμε Χολαργό»

Μένουμε Χολαργό (menoumeholargo.gr)
Επίσημος Υποστηρικτής Επικοινωνίας
25ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού