Δωρεάν συμμετοχή στην Παιδική Χορωδία


Ανοιχτό κάλεσμα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στα παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών που επιθυμούν να εγγραφούν στη Δημοτική Παιδική Χορωδία.

Επί 23 συνεχόμενα έτη η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού δραστηριοποιείται στην πόλη μας, συμμετέχοντας σε πολλές καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αποσπώντας πάντα επαινετικά σχόλια.

Έχει επίσης εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών, όπως ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Στέφανος Κορκολής κ.ά., ενώ έχει τραγουδήσει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, σε εκδηλώσεις του Προεδρικού Μεγάρου, του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από την Παιδική Χορωδία είναι να ενισχυθεί κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών να συμμετάσχουν στη Δημοτική Παιδική Χορωδία.

Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» (Βερσή 49, Παπάγου), το οποίο έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της χορωδίας, κάθε Παρασκευή 19:00-21:00, με την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2106527081.