Δύο ακόμη τυχεροί πάνε Χατζηγιάννη!


Το «Μένουμε Χολαργό»… τρελάθηκε από την τεράστια ανταπόκριση στο διαγωνισμό για τη διπλή πρόσκληση για τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στέλνει δύο ακόμη τυχερούς, συνολικά δηλαδή τέσσερις αναγνώστες μας, στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Εκατοντάδες οι -με κάθε τρόπο- συμμετοχές σας στο διαγωνισμό που ανακοίνωσε μόλις την Τρίτη (3/9) το πρώτο Μέσο της πόλης για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός του 25ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, κάτι που, όχι μόνο μας συγκίνησε, αλλά και μας… ανάγκασε να διπλασιάσουμε τις προσκλήσεις άρα και τα άτομα που θα απολαύσουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη από κοντά, το βράδυ (21:00) της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019!

Σταθερά παρών σε όλα τα κορυφαία πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα σε Χολαργό και Παπάγου, το «Μένουμε Χολαργό», ως το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο στο Δήμο, δεν σταματά να παρέχει στους αναγνώστες του, έμμεσα ή άμεσα, την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Συνεχίστε λοιπόν να παίρνετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μας, κάνοντας Like, Comment ή Share (Public) στον παρακάτω σύνδεσμο έως και το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2019, όταν και θα ανακοινωθούν οι δύο τυχεροί που μαζί με τα άτομα της αρεσκείας τους θα απολαύσουν ένα ακόμη… πάρτι του κορυφαίου καλλιτέχνη στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

www.facebook.com/
menoumeholargo/posts/
1287945978040977

Όσοι δεν διαθέτετε προφίλ στο Facebook μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό στέλνοντας ένα email στο menoumeholargo@gmail.com, γράφοντας ως θέμα τη λέξη «Διαγωνισμός» και στο κείμενο απλώς το ονοματεπώνυμό σας.

Μένουμε Χολαργό (menoumeholargo.gr)
Επίσημος Υποστηρικτής Επικοινωνίας
25ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού