Ευχές και ερωτήματα εν όψει νέας σχολικής χρονιάς από τη Χαμηλοθώρη


Τις ευχές και προτροπές της προς τους μαθητές με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δίνει η Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Νατάσσα Χαμηλοθώρη-Κουγιουμτζοπούλου, καταθέτοντας παράλληλα και δύο μείζονα ερωτήματα για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων προς τη διοίκηση Αποστολόπουλου.

Αναλυτικά:

«Ένα σχολείο οφείλει να εμπνέει τους μαθητές του, να τους μαθαίνει πως να μαθαίνουν, να αφήνει χώρο, να δίνει ερεθίσματα και να δημιουργεί ανοιχτά μυαλά με ελεύθερη σκέψη και κρίση. Άλλωστε το σχολείο αποτελεί το βασικό εργαλείο για την πρόοδο μιας κοινωνίας.

Εύχομαι λοιπόν και αυτή τη νέα χρονιά που ξεκινά, όλα τα σχολειά μας να βρεθούν πιο κοντά σε αυτούς τους στόχους!

Και μια προτροπή για την ημέρα του Αγιασμού.. Στο σχολείο παιδιά, παίρνουμε το σχολικό μας σακίδιο ή τσάντα πολλαπλών χρήσεων για να μεταφέρουμε τα βιβλία μας στο σπίτι! Λέμε όχι στην πλαστική σακούλα! Προστατεύουμε κάθε μέρα το περιβάλλον ΜΑΣ!

ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ
Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού #μετονΝικήτα».

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 10, Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΟΣ: κ. Ηλία Αποστολόπουλο, Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. Νίκο Κουκή, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά με την κατάσταση των σχολικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα:

1. Ποιες εργασίες επισκευής-συντήρησης πραγματοποιήθηκαν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες στα σχολικά κτίρια, βάσει των μελετών για τις εργολαβίες 2018-2019; Ποιες από αυτές που καταγράφονται στις μελέτες δεν έγιναν και γιατί; Ποιες από αυτές εκκρεμούν και με τι χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθούν;

2. Αν πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας ή/και από την Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών μετά τον μεγάλο σεισμό του καλοκαιριού. Παρακαλώ να μου δοθεί σχετική έκθεση με τα αποτελέσματα των ελέγχων.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ
Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού #μετονΝικήτα