Friday… night Fever! (vid, pics)


Παρασκευή και 13 (Σεπτεμβρίου 2019) στο Χολαργό, με τον μουσικοχορευτικό… πυρετό στα ύψη | Το Fever Reloaded (Λεωφόρος Μεσογείων 282) μετατρέπεται σε ντισκοτέκ και μας προσκαλεί στο δικό του grand opening | Παρασκευή 13/9 και κάθε Παρασκευή… Disco party, Σάββατο 14/9 και κάθε Σάββατο… Latin party

Αλήθεια, εσείς γνωρίζατε πως μια άρτια εστία χορού, πολιτισμού και ψυχαγωγίας βρίσκεται στο Χολαργό μας;

Ένας χώρος τόσο γνωστός στους παρακολουθούντες τα χορευτικά δρώμενα από όλη την Αττική, όσο και άγνωστος σε πολλούς Χολαργιώτες!

Στον αριθμό 282 της λεωφόρου Μεσογείων, εδώ και σχεδόν μία εικοσαετία, βρίσκεται μια από τις παλαιότερες σχολές χορού λάτιν αλλά και ένα από τα -μόλις- τρία ballroom (αίθουσες κοινωνικών χορών) της Αθήνας!

Εδώ, μικρά παιδιά μαθαίνουν τα βασικά των λάτιν, ευρωπαϊκών και σύγχρονων-μοντέρνων χορών, αρχάριοι ενήλικες εξελίσσονται σε προχωρημένους, αλλά και προχωρημένοι μπορούν να αποκτήσουν το δίπλωμά τους και θα μπορέσουν να οδηγηθούν σε νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Ως ballroom, λαμβάνουν χώρα σε εβδομαδιαία βάση τα μεγαλύτερα latin party της πόλης!

Κατά τη διάρκεια της σεζόν πραγματοποιούνται επίσης διάφορα χορευτικά events, σεμινάρια, παρουσιάσεις από διεθνείς καλεσμένους, συναντήσεις, επιδείξεις, μέχρι και πάρτι γενεθλίων.

Πιο συγκεκριμένα, για τη φετινή σεζόν που μόλις ξεκινάει, κάθε Παρασκευή το Fever θα μετατρέπεται σε Discoteque και θα μας συντροφεύουν ρυθμοί και τραγούδια που κάποτε όλοι αγαπήσαμε!

Τα Σάββατα επανέρχεται για άλλη μια χρονιά το μεγαλύτερο latin party της πόλης, με τους μεγαλύτερους δασκάλους και χορευτές που… σε κάποιο τηλεοπτικό dancing show τους έχει πάρει το μάτι σας!

Τα μεγάλα εγκαίνια λοιπόν, τα πολυαναμενόμενα grand openings, έρχονται:

Παρασκευή 13/9 και κάθε Παρασκευή… Disco party!

Σάββατο 14/9 και κάθε Σάββατο… Latin party!

Rsv: 6972836720

Entrance: 10€

Doors open: 23:00

Dress to impress!