Και τμήμα ΑμεΑ από τον Αθλητικό Όμιλο Χολαργού – Judokan!

Με μια νέα και αξιέπαινη καινοτομία ξεκινά η νέα σεζόν στον Αθλητικό Όμιλο Χολαργού – Judokan, με το ιστορικό σωματείο της οδού Αετιδέων να εντάσσει στα προγράμματά του ειδικό τμήμα για άτομα με αναπηρία.

Στόχος των προπονήσεων θα είναι να αποκομίσουν τα παιδιά τα μέγιστα οφέλη των πολεμικών τεχνών.

Πειθαρχία, αλληλεπίδραση με τους συναθλητές και τις συναθλήτριες, έλεγχο παρορμητικών συμπεριφορών, γυμναστική για υγιές σώμα, αυτοπεποίθηση, ταχύτερες διαδικασίες σκέψης, αποτελεσματική αντιμετώπιση του bullying, διασκέδαση, κοινωνικές δεξιότητες.

Το τμήμα είναι ολιγομελές και πλαισιώνεται από δύο προπονητές.

Αθλητικός Όμιλος Χολαργού Judokan (Αετιδέων 27)
Η αθλητική χρονιά ξεκίνησε!
Tae Kwon Do – Judo – Hapkido

Ο Αθλητικός Όμιλος Χολαργού – Judokan είναι αθλητικό σωματείο αναγνωρισμένο από την ΕΛΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Τaekwondo), την ΕΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Judo), την IKMAS (International Korean Martial Arts Society) και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Ιδρύθηκε το 1976 από το Grand Master Γεώργιο Βόλαρη, ο οποίος ήταν από τους πρωτοπόρους δασκάλους του Judo και του Taekwondo στην Ελλάδα.

Από τις τάξεις του Ομίλου έχουν αναδειχθεί Πανελλήνιοι, Βαλκανικοί, Ευρωπαϊκοί και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, τόσο στο άθλημα του Judo όσο και στο άθλημα του Taekwondo.

Στο εβδομαδιαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ομίλου περιλαμβάνονται απογευματινά μαθήματα Taekwondo, Judo, Hapkido.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου www.judokan.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2106515384.