ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ: «Τι περίμενα από την Γκούμα…»


Το διορισμό των Αναπληρωτριών Προέδρων των Κοινοτικών Συμβουλίων Χολαργού και Παπάγου, Βάνας Κατσούλη και Κατερίνας Κομιώτη, απ’ ευθείας από τις δύο Προέδρους και χωρίς σχετική ψηφοφορία καταγγέλλει δημόσια ο προερχόμενος από τις «8 Προτάσεις» Κοινοτικός Σύμβουλος Χολαργού του συνδυασμού «#μετονΝικήτα», Τριαντάφυλλος-Δημήτρης Κατσαρέλης, εκφράζοντας ταυτόχρονα και το «παράπονό» του προς την «Τοπάρχη» Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσαρέλης αναφέρει:

«Τι περίμενα από την Πρόεδρο της Κοινότητας Χολαργού; Αντί για ένα “ξερό” mail με τον διορισμό της Αναπληρώτριάς της, μια επιστολή με την οποία θα εξηγούσε ότι διαφωνεί με αυτή την αντιδημοκρατική ρύθμιση, αλλά είναι (προφανώς) υποχρεωμένη να την εφαρμόσει.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας εκλέγονται από τις δύο πρώτες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, ακόμη και εάν η πρώτη ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ πλειοψηφία π.χ. 18/33.

Στο Κοινοτικό Συμβούλιο, του ίδιου Δήμου, ο Αναπληρωτής (sic) Πρόεδρος ορίζεται από τον Πρόεδρο της πλειοψηφούσης παράταξης, χωρίς καν ΤΥΠΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ακόμη και εάν ΔΕΝ έχει ΑΠΟΛΥΤΗ πλειοψηφία! π.χ. 5/11.

Τα αποτελέσματα ενός συχανέλικου νόμου, που είχε όραμα και στόχο το μπάχαλο και των εμβαλωματικών παρεμβάσεων της νέας κυβέρνησης, που πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα και έργο».