Μια νύχτα τρελή, μια βραδιά γεμάτη Μ.Χ.! (vids, pics)


Το πάρτι της χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (12/9) στο Κηποθέατρο Παπάγου, με τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη να ξεσηκώνει για τρίτη σερί χρονιά το αθηναϊκό κοινό και τη γειτονιά μας, στην καθιερωμένη sold out συναυλία της πόλης.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, με κοινό χαρακτηριστικό τον ενθουσιασμό και την ευχάριστη (προ)διάθεση που δημιουργούν η φωνή και τα διαχρονικά τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, συνέρρευσαν και φέτος στην κατά τεκμήριο κορυφαία και πιο πετυχημένη βραδιά του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού.

Περισσότερα από 4.000 άτομα (ρεκόρ του Φεστιβάλ) κατέκλυσαν για τρίτη σερί χρονιά το Κηποθέατρο της οδού Κορυτσάς, σε μια βραδιά ακόμη καλύτερη κι από αυτές που μας έχει χαρίσει κατά το παρελθόν ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Παρών και το πρώτο ενημερωτικό Μέσο του Δήμου, με το «Μένουμε Χολαργό», ως επίσημος υποστηρικτής επικοινωνίας του 25ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, να εκπροσωπείται από τον εκδότη-ιδιοκτήτη του, Μανώλη Χάλκο, τους συνεργάτες του και φυσικά τους συνολικά 4 νικητές των προσκλήσεων που χαρίσαμε στους αναγνώστες μας κατά τον πρόσφατο μεγάλο διαγωνισμό.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μανώλης Χάλκος
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης