Νέα θέση για τους κάδους

Μετά τα αυτοκίνητα, τις μηχανές, τις κολώνες, τα ΚΑΦΑΟ, τα δέντρα και τα παρτέρια, τώρα επάνω στα πεζοδρόμια ΚΑΙ οι κάδοι απορριμμάτων!

Η συγκεκριμένη φωτό έφτασε στο «Μένουμε Χολαργό» από αναγνώστη μας την Τετάρτη (25/9) και όπως μπορείτε να διακρίνετε, το… θέμα μας βρίσκεται στον πολύπαθο παράδρομο της λεωφόρου Μεσογείων, στο ύψος της Υμηττού.

Σε έναν παράδρομο που δεν χωρούν πια ούτε οι ίδιοι οι κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι… μετακινούνται ακόμη και επάνω στα πεζοδρόμια, προκειμένου να εξοικονομηθούν όσες περισσότερες -παράνομες- θέσεις στάθμευσης γίνεται να εξοικονομηθούν.

Αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η συνολική ανάπλαση της «βιτρίνας» της πόλης, από την Εθνική Άμυνα ως την οδό Αριστοτέλους. Μια ανάπλαση ωστόσο που κανένας Δήμαρχος δεν πρόκειται να τολμήσει, μπροστά στο ενδεχόμενο πολιτικό κόστος που θα του επιφέρει η -λογική- χρονική διάρκεια των έργων καθώς και το αποτέλεσμά τους, το οποίο αναμφίβολα θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως φιλικότερο προς τους πεζούς, τους ποδηλάτες, την αισθητική και φυσικά το περιβάλλον.