Παραδίδουν τις ομάδες στον Αποστολόπουλο! (vid, pics)


Αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή έως τις 23 Σεπτεμβρίου εμφανίζονται οι παράγοντες ΑΕ Χολαργού και ΑΠΟ Άρη αναφορικά με το θέμα της μη χρησιμοποίησης του «Μαρσώ» λόγω των σταματημένων έργων στο Νταμάρι, με επόμενο βήμα διοικούντων και γονέων την παράδοση των συλλόγων και των ακαδημιών τους σε Αποστολόπουλο και συν αυτώ.

«Βράζει» η ποδοσφαιρική αθλητική κοινότητα της πόλης και αυτό είναι πια ολοφάνερο σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Χολαργού, καθώς και σε αυτή του… Facebook.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το θέμα που αποκάλυψε την Παρασκευή (6/9) το «Μένουμε Χολαργό», σχετικά με την απαγόρευση ουσιαστικά διεξαγωγής προπονήσεων στο «Μαρκ Μαρσώ» της οδού Φανερωμένης, λόγω του φόρτου χρήσης του από συλλόγους, συνέπεια της μεγάλης καθυστέρησης που παρουσιάζεται στα έργα ανάπλασης στο Νταμάρι.

Με νέα παρέμβασή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη (10/9), οι άνθρωποι των ομάδων του Χολαργού προειδοποιούν για τη σοβαρότητα της κατάστασης, προαναγγέλλοντας μέχρι και την παράδοση των σωματείων στο Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά:

«Στο ίδιο έργο θεατές..!!

Το έγγραφο που μας απέστειλε ο ΔΟΠΑΠ στις 5/9 αναφέρει ότι στις 23/9 (περίπου) θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο Β΄γήπεδο Χολαργού (νταμάρι).

Όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν υπάρχει κανένας και αυτό γίνεται τις τελευταίες 3 μέρες.

Δεν έχετε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι ακαδημίες και τα αντρικά τμήματα του συλλόγου μας βρίσκονται στον αέρα.

Στα τηλέφωνα μας αναφέρετε ότι καθυστερεί ο εργολάβος και πρέπει να πιέσουμε και εμείς.

Τα σωματεία μας θα κάνουν υπομονή μέχρι τις 23/9.

Εφόσον τότε δεν καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κανονικά τις προπονήσεις και τους αγώνες μας, θα σας παραδώσουμε τις ομάδες να τις τρέξετε εσείς».