Πετούν ΟΦΧ και ΑΠΟ Άρη από το «Μαρσώ»!


Εκτός του Α’ Δημοτικού Σταδίου οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Χολαργού με απόφαση της διοίκησης Αποστολόπουλου, λόγω της καθυστέρησης των έργων στο… Νταμάρι.

Έξαλλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού σωματειακού αθλητισμού της πόλης, στους οποίους την Πέμπτη (5/9) κοινοποιήθηκε επίσημο έγγραφο του ΔΟΠΑΠ όπου αναφέρεται ρητά πως έως τις 23 Σεπτεμβρίου στο «Μαρκ Μαρσώ» θα επιτρέπεται μόλις μία προπόνηση την εβδομάδα για κάθε ποδοσφαιρικό σύλλογο!

Αιτία, η υπερβολική χρήση του γηπέδου λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο έτερο ποδοσφαιρικό στάδιο στο λόφο Τσακού και οι οποίες έχουν ήδη καθυστερήσει, με την αποπεράτωσή τους να τοποθετείται πια προς το τέλος του τρέχοντος μήνα και αν.

Παραμονές της έναρξης του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ, η διοίκηση Αποστολόπουλου ουσιαστικά πετά έξω από το μοναδικό εναπομείναν ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης τους συλλόγους της και τις ακαδημίες τους, με ΟΦΧ/ΑΕΧ και ΑΠΟ Άρη να καλούνται να… βρουν γήπεδο για τις καθημερινές τους προπονήσεις και τα φιλικά προετοιμασίας.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός πως η πλειοψηφία αμφότερων των μελών των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων του Χολαργού στήριξε δυναμικά κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο τον συνδυασμό Αποστολόπουλου, για να εισπράξει καταπώς φαίνεται λίγους μήνες αργότερα ένα ξεγυρισμένο… ευχαριστώ.