Σήμανε το πρώτο κουδούνι! (pics)


Πρεμιέρα και τυπικά στα σχολεία Χολαργού-Παπάγου και όλης της χώρας την Τετάρτη (11/9), με το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, να δίνει τις δικές του ευχές στους μαθητές του Δήμου.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε το πρωί της Τετάρτης (11/9) για τα παιδιά όλης της χώρας σημαίνοντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, παραβρέθηκε στον αγιασμό Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής και, απευθυνόμενος στους μαθητές, ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους νέους μαθητές της Α’ Δημοτικού, στα παιδιά που ήρθαν από το Νηπιαγωγείο και που από σήμερα γίνονται μέλη μίας νέας και μεγάλης οικογένειας:

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική. Ξεκινά για όλους σας ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση, το οποίο σας εύχομαι να το απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία στους δασκάλους του σχολείου, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό και να σας πω ότι είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, αλλά κυρίως για την αγάπη που προσφέρετε στα παιδιά μας.

Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας, αρωγοί στο σπουδαίο έργο σας και όλοι μαζί, Δήμος, εκπαιδευτικοί και γονείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία».