Στην τελική ευθεία οι «αμαζόνες» του Παπάγου


Όλες οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Παπάγου λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν (2019-2020).

Αναλυτικά το ΔΤ του συλλόγου:

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου 2019-2020

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μετά από κάτι περισσότερο από ένα μήνα προετοιμασίας με πολλές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, έχει έρθει η ώρα για να παρουσιάσει και σε επίσημο αγώνα, δείγμα της φετινής αγωνιστικής ταυτότητας. Μέρος αυτής, σε σχέση με την περυσινή αγωνιστική περίοδο, δεν θα είναι οι παρακάτω αθλήτριες:

Μαριεύη Ζούρου (Α.Σ.ΠΕ. Θέτις Βούλας), Γεωργία Μεσαρετζίδη (Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004), Μαρία Καραμαούνα (Α.Ο. Θρακομακεδόνων), Κέλλυ Φράγκα, Ευδοκία Μπαρουξή (λόγω σπουδών), Γιάννα Πίσσαρη (Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)

Ο Α.Σ. Παπάγου ευχαριστεί όλες τις προαναφερθείσες αθλήτριες για τη συνεργασία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κάνουν.

Αντίθετα, το κάτι διαφορετικό θα προσπαθήσουν να δώσουν οι ακόλουθες αθλήτριες:

Ελεάννα Γεωργαντά (ελεύθερη), Ελένη Βονόρτα (Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης), Στεφανία Μαραγκού (Ο.Φ. Γέρακα), Ιρένα Τζινιέρη (Γ.Σ. Χαλανδρίου)

Ο Α.Σ. Παπάγου τις καλωσορίζει στο σύλλογο κι ευχαριστεί τα σωματεία τους για τη συνεργασία που έδειξαν.

Έτσι σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις από τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, οι επιλογές για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου θα προέρχονται από τις παρακάτω αθλήτριες:

Το προπονητικό τιμ που παραμένει αμετάβλητο από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αποτελούν οι: Αντώνης Πούμπουρας (προπονητής), Νικηφόρος Γιαννόπουλος (βοηθός προπονητή), Άρης Καραθανάσης (γυμναστής), Αφροδίτη Χατζησωκράτη (στατιστικολόγος), ενώ διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος κι έφορος της ομάδας είναι ο Στέφανος Καλλέργης.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας για το Κύπελο γυναικών ΕΣΠΑΑΑ θα γίνει την Παρασκευή 27/09 στο κλειστό του Ε.Α.Κ. Παπάγου με αντίπαλο τον Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου, με ώρα έναρξης 21:30. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής γυναικών, τη Δευτέρα 07/10, στις 21:00, στο κλειστό γυμναστήριο Κοκκινιάς Αμαρουσίου.