Την Κυριακή (29/9) η 3η Παραμυθούπολη!


Για τρίτη χρονιά η Παραμυθούπολη του ΔΟΚΜΕΠΑ ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους! Η Xιονάτη και οι ήρωες των παραμυθιών μάς περιμένουν…

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 η περιπέτεια ξεκινά και πάλι στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου.

Θα είναι μαζί μας τα Θεραπευτικά Αλογάκια για να τα γνωρίσουμε και να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Θα παίξουμε με νεροπίστολα. Θα παίξουμε και… τένις.

Για τους μικρούς μας φίλους φουσκωτά παιχνίδια, παιχνίδια δεξιοτήτων όπως: μπάσκετ, κρίκους, ποδόσφαιρο, ενώ για τους λίγο μεγαλύτερους θα υπάρχουν παιχνίδια τύπου Survivor.

Παιχνίδια μέσα από την τέχνη με τη μουσειοπαιδαγωγό Μίνη Ράδου.

Καλλιτεχνικά εργαστήρια, εργαστήρια ρομποτικής, έκθεση ζωγραφικής για τους μικρούς μαθητές των παιδικών σταθμών.

Καταστήματα της πόλης μας θα βρίσκονται μαζί μας όπως η Υπογραφή, το βιβλιοπωλείο Monogram, το χαρτοπωλείο TechPen και το βιβλιοπωλείο Ατραπός.

Μαζί μας θα είναι και η ομάδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το Λύκειον των Ελληνίδων, περιφερειακό τμήμα χορού Παπάγου-Χολαργού.

Βόλτα με το αγαπημένο μας τραινάκι.

Και βέβαια άφθονο παγωτό και πολλές-πολλές εκπλήξεις! Φέτος στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου.

Η Παραμυθούπολη ευκαιρία να προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού συμμετέχουν στην 3η Παραμυθούπολη που διοργανώνει ο ΔΟΚΜΕΠΑ, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Εντός του χώρου του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο καθώς και το Κέντρο Κοινότητας θα διαθέτουν δικό τους περίπτερο όπου θα συγκεντρώνουν δωρεές για τα παιδιά των οικογενειών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

Όποιος από τους επισκέπτες της Παραμυθούπολης επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει παραμύθια, σχολικά είδη, παιχνίδια, ακόμα και λιχουδιές για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.