Υποστηρικτές χωρίς υποστήριξη!


Το κείμενο αυτό καταγράφει απλώς την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που το «Μένουμε Χολαργό» δεν έκρυψε και δεν πρόκειται ποτέ να κρύψει από τους αναγνώστες του.

Για 5η συνεχή χρονιά, όσα και τα έτη της έως τώρα λειτουργίας μας, το «Μένουμε Χολαργό» στάθηκε και φέτος (2019) στο πλευρό του κορυφαίου πολιτιστικού γεγονότος στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού.

Πιστό στο ραντεβού του με τις σημαντικότερες στιγμές στη γειτονιά μας, το πρώτο Μέσο της πόλης φρόντισε και φέτος να δώσει για εσάς -και με εσάς- το παρών σε επιλεγμένες βραδιές στο Κηποθέατρο της οδού Κορυτσάς.

Το «Μένουμε Χολαργό» ήταν και φέτος το μοναδικό Μέσο που ξεκίνησε να δημοσιοποιεί-προαναγγέλλει τις καλλιτεχνικές βραδιές του Φεστιβάλ ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, αλλά και εκείνο το Μέσο που πρώτο, όπως κάθε χρόνο, δημοσίευσε το σύνολο του καλλιτεχνικού προγράμματος για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Επίσης, το «Μένουμε Χολαργό» ήταν και το μοναδικό τοπικό Μέσο που συναντήθηκε και συνομίλησε με καλλιτέχνες του βεληνεκούς του Σταμάτη Σπανουδάκη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ μόνο από εδώ είχατε την ευκαιρία να διεκδικήσετε εντελώς δωρεάν την είσοδό σας στην κορυφαία συναυλιακή βραδιά -και- του φετινού Φεστιβάλ.

Αυτονόητο χρέος μας να σταθούμε και να στεκόμαστε αρωγοί κάθε χρόνο δίπλα σε οτιδήποτε προάγει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και κάθε έννοια κοινωνικής συνάθροισης στην αγαπημένη μας πόλη.

Το ίδιο ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει πια για τη Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου, η οποία για πρώτη φορά φέτος αποφάσισε να ρίξει πόρτα στους ίδιους της τους… Υποστηρικτές Επικοινωνίας!

Ο Δήμαρχος του 54,5% και οι συνεργάτες του, αφού πρώτα πήραν το «ok» από το σύνολο των τοπικών Μέσων ώστε αυτά να τοποθετηθούν -εντελώς δωρεάν- ως Υποστηρικτές Επικοινωνίας σε ένα ακόμη Φεστιβάλ, επέλεξαν στη συνέχεια και για πρώτη φορά να μη χορηγήσουν στους τοπικούς εκδότες την απαραίτητη για λόγους ρεπορτάζ κάρτα ελευθέρας εισόδου στο Δημοτικό Κηποθέατρο!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κυρίως… παρερμηνεύσεων, το «Μένουμε Χολαργό» δεν είχε και δεν έχει ανάγκη κανέναν Αποστολόπουλο και κανέναν συνεργάτη του προκειμένου να εισέλθει σε οποιοδήποτε δημοτικό χώρο αλλά και για να τρέξει τον οποιοδήποτε διαγωνισμό.

Και στο Κηποθέατρο δώσαμε το παρών για μία ακόμη χρονιά όποτε το επιθυμούσαμε, και τους αναγνώστες μας στείλαμε εντελώς δωρεάν σε αυτό, όπως και θα ξαναπράξουμε.

Την ώρα που οι προσκλήσεις για το Φεστιβάλ μοιράζονται αφειδώς σε ημέτερους από το Δημαρχείο της Περικλέους, την ώρα που κάρτες ελευθέρας εισόδου για ένα ή και για δύο (!) άτομα, σε ένα χώρο 1.500 καθήμενων, πάνε κι έρχονται, ο Δήμος αποφασίζει εν μια νυκτί (γιατί άραγε;) να αφήσει -τάχα- εκτός Κηποθεάτρου εκείνους που εντελώς δωρεάν και εντελώς αυτονόητα διαφημίζουν σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου και με κάθε τρόπο το ίδιο του το προϊόν.

Πάμε πάλι: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κυρίως… παρερμηνεύσεων, το «Μένουμε Χολαργό» δεν επιθυμεί με το κείμενο αυτό να θίξει το Δήμαρχο της καρδιάς 12.594 Χολαργιωτών και Παπαγιωτών.

Άλλωστε, ο Δήμαρχος αυτός, εφόσον συνεχίσει με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα να κρατά στο… μαντρί τους «ψηφομαγνήτες» των δύο Κοινοτήτων, μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει να είναι Δήμαρχος για την επόμενη… εικοσαετία.

Είναι τοις πάσι γνωστό πια πως και μια γλάστρα να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου, εφόσον φροντίσει να εξασφαλίσει πως θα παρουσιάσει σε αυτό τους επαγγελματίες του είδους, θα είναι νικήτρια από την πρώτη Κυριακή, εις τους αιώνας των αιώνων.

Το κείμενο αυτό καταγράφει απλώς την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που το «Μένουμε Χολαργό» δεν έκρυψε και δεν πρόκειται ποτέ να κρύψει από τους αναγνώστες του.

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Μανώλης Χάλκος
Εκδότης-Ιδιοκτήτης «Μένουμε Χολαργό»