«Χρυσή» στην Καβάλα η ‘Εφη Χριστοφόρου! (pics)


Διακρίσεων συνέχεια για τη χολαργιώτικη πυγμαχία, με την Έφη Χριστοφόρου του Αίαντα να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στην Καβάλα | Στη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης του τουρνουά η πόλη μας, με τον πανάξιο εκπρόσωπό της, Αίαντα Χολαργού

Αναλυτικά:

«Άλλη μία τεράστια επιτυχία αγωνιστικά για την ομάδα μας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Κορασιδων στην Καβάλα, αλλά αυτό που μένει πιο πολύ σε κάθε μεγάλο ταξίδι, είναι το μέγεθος της οικογένειας του ΑΙΑΝΤΑ!!

Πολύ λίγοι μπορούν να το καταλάβουν αυτό το συναίσθημα και τις στιγμές που ζούμε, δίνοντας τις μάχες μας ανά την επικράτεια. Στιγμές που μένουν για πάντα στην ψυχή και το μυαλό των παιδιών, στιγμές με δάκρυα χαράς και λύπης, μα πάντα με πρόσημο θετικό.

Τα συγχαρητήρια είναι πολύ μικρή λέξη για την προσπάθεια και τις θυσίες αυτών των παιδιών και του προπονητή τους…συνεχίστε έτσι ακριβώς και μην παρεκκλινετε καθόλου από το στόχο που είναι μόνο ένας.

Να κερδίζουμε κάθε μέρα τον εαυτό μας στον αγώνα της ζωής!!!!

Τελικός απολογισμός:

  • 1 Χρυσό 🏆🥇 (Χριστοφορου Έφη)
  • 2 Αργυρα 🥈🥈(Αποστόλου Νικολέτα, Περιβολαρη Αθηνά)
  • 3 Χάλκινα 🥉🥉🥉(Σταυροπουλου Μαρία Μυρτώ, Πασσά Κατερίνα), (Λυρου Γεωργία – ΓΑΔ team)
  • 2η θέση στην τελική κατάταξη του Πανελληνιου Πρωταθληματος Κορασιδων-Παγκορασιδων

Συγχαρητήρια επίσης και στον Παιδα της ομάδας μας Κωνσταντίνο Πασα, που αγωνιστηκε με τον μετέπειτα πρωταθλητή Ελλάδας και ηττήθηκε στα σημεία, και στον άνθρωπο για όλες τις δουλειές και αθλητή μας, Λουκα Αυγουστάκη, που “ελυνε” τα χέρια του προπονητή…».