Διπλό στα Μελίσσια και μόνη πρώτη η Χολαργάρα! (vids, pics)


Με τον κόσμο της στο πλευρό της και σκόρερ τους Κοκκινέλη (50’) και Χατζή (81’ πέν.), η ΑΕ Χολαργού πέρασε και από τα Μελίσσια και, σε συνδυασμό με τις γκέλες των Χαραυγιακού και Αγίας Παρασκευής, έμεινε μόνη πρώτη στον 1ο Όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, ύστερα από 5 αγωνιστικές.

Και το τρένο της ΑΕΧ σταματημό δεν έχει!

Τέταρτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές, διατήρηση του αήττητου και του μηδέν παθητικού χάρις στον κέρβερο Κυπραίο και… μοναξιά στην κορυφή μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑ, ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) της Αγίας Παρασκευής με τη Νέα Ιωνία και τη συντριβή (3-0) του Χαραυγιακού στα Λιόσια από τον τοπικό Ολυμπιακό.

Επόμενος αντίπαλος στο δρόμο προς τη Γ’ Εθνική η ουραγός ομάδα των Πετραλώνων, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, στις 16:00, στο «Μαρκ Μαρσώ».

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Μπουγάς): Νικολάου, Μαμφρέδας (59’ Μακρυπίδης), Πουλάκης, Πάσσαρης, Καραμπίνης, Φακής, Παπαχρήστος, Αρβανίτης (81’ Ντεντόπουλος), Ζαννίκος (73’ Κοβός), Μπαρμπούδης (49’ Καλημέρης), Κωνταντάκης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Κουσάνας): Κυπραίος, Δαρδαμάνης, Ζυγούρης (68’ Αλικάι), Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Πασουμίδης (46’ Λεβέντης), Τσίρος, Κοτσολάκος, Κοκκινέλης (71’ Βουλτσίδης), Χατζής (83’ Βασίλας)