«Για έναν ενιαίο Χολαργό»


Ανοιχτό κάλεσμα της ποδοσφαιρικής ΑΕ Χολαργού προς την μπασκετική για σύμπραξη και έναν ενιαίο σύλλογο που «δεν θα έχει ανάγκη επαγγελματίες γυρολόγους παράγοντες, ώστε να ξαναγίνει ο Χολαργός γειτονιά».

Το ματς της ΚΑΕ Χολαργός το βράδυ της Τετάρτης (2/10) στη Νίκαια, με τη μέχρι πρότινος ομάδα της πόλης μας να εμφανίζεται στο παρκέ ως… Ρόδος, πυροδότησε όπως φαίνεται νέες εξελίξεις στην τοπική αθλητική κοινωνία, με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ΑΕΧ (πρώην ΟΦΧ) να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία καλεί την αντίστοιχη -ερασιτεχνική- του μπάσκετ για σύμπραξη και τη δημιουργία ενός ενιαίου συλλόγου, μακριά από επαγγελματίες γυρολόγους παράγοντες και με στόχο ο Χολαργός να ξαναγίνει γειτονιά σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά:

«Πριν από 3 μήνες ευχαριστήσαμε τον Γιώργο Δρόσο για το όνειρο που ζήσαμε και είδαμε τον Χολαργό στα σαλόνια της Α1.

Καταλαβαίνουμε ποσό δύσκολο επίτευγμα είναι διότι ως <<ποδοσφαιρικοί>> προσπαθούμε να δούμε τον Χολαργό και στην Γ εθνική.(δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα).

Πιστεύαμε ότι τα προβλήματα είναι οικονομικά και ότι οι ρομαντικοί κ.Δρόσος και κ. Καρατζας μας χάρισαν απίστευτες στιγμές ως φίλαθλοι πάνω από όλα. Η ιστορία έδειξε το αντίθετο. Ως Επαγγελματίες παράγοντες μεταφέρουν την έδρα της ομαδας στη Ρόδο, συνεχίζουν να ματώνουν οικονομικά, πανηγυρίζουν για μια ομάδα που δεν είναι Χολαργός και αφήνουν την πόλη χωρίς ομάδα μπάσκετ.

Στον σημερινό (σ.σ. 2/10) αγώνα του κολοσσού με τον ιωνικό Νίκαιας και βλέποντας το σήμα του Χολαργου στα ιντερνετικα σάιτ για ακόμα μια φορά νοσταλγήσαμε όχι επειδή δεν έγινε ο αγώνας στο Τριτσης αλλά επειδή δεν είδαμε την ομάδα μας που οι περισσότεροι την ακολουθούμε από την δ εσκα στο ανοικτό του Τσάκου. Το μόνο που θύμιζε Χολαργός ήταν το τεχνικό τιμ του Ιωνικού.

Κάνουμε έκκληση λοιπόν στην μπασκετική αε χολαργου που παραμένουν ερασιτέχνες να συμπράξουν μαζι μας για έναν ενιαίο Χολαργό που δεν θα έχει ανάγκη επαγγελματίες γυρολόγους παράγοντες ωστε να ξαναγίνει ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ γειτονιά…

#holargosbc».